En ny och fokuserad mötesplats som branschen saknat

En ny och fokuserad mötesplats som branschen saknat
SolarEdge är en av utställarna på Elmia Solar och kommer att visa det senaste inom solenergi i sin monter. Vi har ställt 3 snabba frågor till Sverigechef Daniel Sjödin.

1. Varför ställer ni ut på Elmia Solar? 
Elmia Solar är en ny och fokuserad mötesplats som branschen hittills har saknat. Vi vill visa det senaste inom solenergi och staka ut vägen mot framtiden med automatisering och optimering, vilket gör solcellsanläggningen mera lönsam och ännu mer miljövänlig.

2. Vilka produkter/tjänster erbjuder ni?
Vi kommer att visa på värdet av den helhetslösning som SolarEdge erbjuder, med ett smart system bakom solpanelerna som gör skillnad. Operativsystemet styr automatiskt energiflödet mellan solen och elnätet och matchas med användarens konsumtion och preferenser.

3. Vad kommer vi att se i er monter under mässan?
I vår monter kommer vi att visa hur man i både privatbostäder och företag kan använda vårt smarta system för att hantera energi. Vi kommer att visa SolarEdges lösningar för kommersiella installationer och villor med fokus på vårt nya operativsystem för energihantering, SolarEdge ONE. Utöver detta lyfter vi även fram våra branschledande säkerhetsfunktioner för solenergi- och lagringslösningar.

Besök SolarEdge i monter A02:19.