Hållbarhet ifrån grunden skapas genom mångårigt kunnande och en stark drivkraft

Vi drivs av att utveckla det vi arbetar med. Så därför har vi konstruerat ett solstativ som klarar alla typer av moduler och uppsättningar, berättar Markus Svensson, vd och ägare Tabergkonstruktioner AB. Vi fixar allt från prospektering till tillverkning och färdigställande av anläggningen. Det innebär att tillverkningen sker på plats i Värmland och monteringen gör våra egna montageteam.

1.Varför ställer ni ut på Elmia Solar?
Eftersom vi är ledande på solstativ för markmontering av solel så är det en självklarhet för branschen att få se vår utveckling och våra produkter.

2. Vilka produkter/tjänster erbjuder ni?
Vi drivs av att utveckla det vi arbetar med. Så därför har vi konstruerat ett solstativ som klarar alla typer av moduler och uppsättningar. Vi fixar allt från prospektering till tillverkning och färdigställande av anläggningen. Det innebär att tillverkningen sker på plats i Värmland och monteringen gör våra egna montageteam.

3. Vad kommer vi att få se i er monter under mässan?
Vi kommer att ha med oss våra solstativ för alla typer av underlag och klimat. Våra jordskruvar kommer också visas i montern. Dessa används när vi förankrar solstativen i marken.

Det kommer också att finnas ett bildspel som visar när vi anlägger den första och enda solcellsanläggningen i Arktis.

Besök Tabergkonstruktioner i monter A09:38.