Äntligen kan vi positionera solenergi inom politik och samhälle

Vi har ställt 3 snabba frågor till Jan Paul Dahm, företagsledning EWS. De ser fram emot en mötesplats för solenergin i Sverige.
- Den personliga dialogen mellan oss och våra samarbetspartner som är avgörande för ömsesidig framgång. En renodlad B2B mässa för solenergibranschen är exakt rätt plats för detta.

1. Varför ställer ni ut på Elmia Solar?
Solenergibranschen behövde verkligen en lämplig mötesplats i Sverige för att äntligen kunna positionera solenergi adekvat inom politik och samhälle. Av stor vikt för oss är den personliga dialogen mellan oss och våra samarbetspartner som är avgörande för ömsesidig framgång. En renodlad B2B mässa för solenergibranschen är exakt rätt plats för detta.

2. Vilka produkter/tjänster erbjuder ni?
Som solcellsgrossist erbjuder vi naturligtvis alla komponenter som solcellsproffsen behöver – de bästa varumärkena i branschen. På ElmiaSolar vill vi dock uppmärksamma den svenska solcellsbranschen på våra kostnadsfria mjukvarulösningar, eftersom digitaliseringen av det dagliga arbetet är nyckeln till mer framgång med mindre arbetsinsats. Till mässan har vi dessutom 38 års erfarenhet från den ledande tyska solcellsbranschen, som vi gärna delar med oss av.

3. Vad kommer vi att se i er monter under mässan?
Vi ser särskilt fram emot det personliga utbytet med nya och befintliga samarbetspartner. I vår monter A 04:11 får alla möjligheten att lära känna och prova på våra kostnadsfria programvarulösningar för:

  1. Generering av leads
  2. Planering av anläggningar
  3. Systemkonfiguration
  4. Framtagning av offert
  5. Planering av inköp
  6.  Projektledning

Den som vill se och känna på de nyaste produkter, hittar i vår monter de bästa varumärkena för varje produktgrupp.