Atlas fokuserar på mobila och skalbara energilösningar

Hos Atlas Copco Power Technique är det fokus på flexibla solpaneler, energilager och snabbladdare som enkelt går att förflytta, för att möta behoven på plats. Kom och prata med våra experter på mässan och se vilken kombination som passar just dina behov, hälsar Fredrik Ålund, försäljningschef i Norden och Baltikum.

1. Varför ställer ni ut på Elmia Solar?
Vi ser fram emot att få prata skalbara och flexibla energilager med besökarna, där våra nya solpaneler är en del av sortimentet. De här tillfälliga och hållbara energilösningarna är relativt nya på marknaden - så vi ser fram emot många nyfikna samtal!

2. Vilka produkter/tjänster erbjuder ni?
På Atlas Copco Power Technique arbetar vi sedan ett antal år med mobila energilager (litiumjonbatterier i stor skala) med eller utan effektiv snabbladdare. Och nu lanserar vi solpaneler till dessa! Det är ett av flera sätt att driva dessa flexibla och smarta energilager.

3. Vad kommer vi att se i er monter under mässan?
Här visar vi en av de nya mobila solpanelerna. Dessutom visar vi små och stora energilager samt en kraftfull snabbladdare. Alla våra produkter är robusta och gjorda för att kunna transporteras runt till olika arbetsplatser, detta för att kunna erbjuda en flexibel energilösning på plats.

Besök Atlas Copco i monter A07:24.