Elmia Nordic Rail skapar många nya affärsmöjligheter för Terra Wing

Elmia Nordic Rail skapar många nya affärsmöjligheter för Terra Wing
En nordisk järnvägsmässa och en mötesplats med utrymme för utveckling, innovation och erfarenhetsutbyte. Detta är en av alla anledningar till att Terra Wing AB väljer att ställa ut för andra gången på Elmia Nordic Rail.

2019 ställde Terra Wing AB ut på mässan för första gången, och redan efter mässans avslut var det glasklart att de skulle återvända i år igen.

  –  Det är på denna typ av mässa som vi kan visa upp vår verksamhet och knyta nya kontakter. Elmia Nordic Rail har också en betydelsefull roll för vårt företag, då vi även får möjligheten att utvecklas och ta del av intressanta nyheter i branschen. Det är helt enkelt en härlig mötesplats med fokus på just järnväg, vilket har en tydlig koppling till vår verksamhet, säger Magnus Odart, vd för Terra Wing AB i Nyköping.

 

Jönköping är en knutpunkt för mässor

Elmia är känt för att vara ett av Nordens ledande mässföretag som skapar möjligheter för nya affärsrelationer.

  – Elmia Nordic Rail är en mässa som är bra på många olika sätt, inte bara för att det är en givande mötesplats, utan även ett sätt för oss att bli uppdaterad om marknadsläget. Dessutom är Jönköping är en väldigt bra plats att arrangera mässor på eftersom staden är en knutpunkt som ligger geografiskt bra till. Elmia Nordic Rail är en mässa som öppnar upp många nya dörrar för oss, säger Magnus Odart.

TerraWing_1920x1080.pngDet marknadsledande företaget Terra Wing AB, tillverkar och utvecklar olika typer av fundament för grundläggning av bullerskärmar vid järnväg och väg. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga kundrelationer och utveckla vår verksamhet, säger Magnus Odart.

Terra Wing AB startade 2003 och sedan dess har företaget revolutionerat marknaden med sina produkter.

  – I år firar vi dessutom 20 år, och det vill vi ju självklart fira tillsammans med våra kunder. Eftersom vi ska ställa ut på Elmia Nordic Rail i år, är detta ett perfekt tillfälle för oss att visa upp vårt 20-årsjubileum, säger han.

 

Mässan ger ett brett omvärldsperspektiv

Elmia Nordic Rail. Det räcker med dessa tre ord för att förstå att järnvägmässan inte enbart riktar sig till järnvägsrelaterade företag i Sverige, utan även i Norden. En mässa som har utvecklats under åren och blivit en självklar mötesplats och ett kunskapsnav för alla som arbetar inom järnvägsbranschen.

  –  Det som vi tycker är unikt med Elmia Nordic Rail är just på grund av att det är en nordisk mässa som sträcker dig till en bredare publik. Vi ser inte bara vad som händer i Sverige utan vi får även ett annat perspektiv på vår omvärld, vilket leder till att vi kan hänga med och vara en del av utvecklingen, säger Magnus Odart.