Elmia Nordic Rail är den perfekta mötesplatsen för att hitta långsiktiga samarbetspartners

Elmia Nordic Rail är den perfekta mötesplatsen för att hitta långsiktiga samarbetspartners
Med erfarenhet som både utställare och besökare är SYSTRA AB redo att ställa ut på Elmia Nordic Rail i oktober. Med ett särskilt stort fokus på hållbarhet kommer företaget att presentera ett egenutvecklat verktyg som bidrar till att vår värld går mot en grönare framtid med minskade CO2-utsläpp.

Att SYSTRA AB både har varit med som utställare och besökare på Elmia Nordic Rail har gjort att de har fått se mässan ur två olika perspektiv.

   – Vi har ställt ut på mässan två gånger tidigare och innan dess har vi varit med som besökare. Med facit i hand kan jag säga att det har varit väldigt givande att vara med som både utställare och besökare, då alla får möjlighet ta del nischad kompetens och lära sig nya saker inom järnvägsbranschen, säger affärsutvecklaren, Andreas Persson.

Mycket står på spel inför järnvägsbranschens framtida utveckling och ett särskilt fokus ligger på digitalisering, hållbarhet och innovation.

  – För att järnvägsbranschen ska bli mer konkurrenskraftig och möta framtidens krav behöver vi samarbeta med fler aktörer. För oss är framtiden oerhört viktig och Elmia Nordic Rail hjälper oss att hitta nya samarbetspartners som vi kan bygga långsiktiga affärsrelationer med, fortsätter han.

Systra-TGV_1920x1080.png
SYSTRA AB är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana och spårväg. Vi är stolta över att säga att vi har varit involverade i över hälften av världens alla byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, säger Andreas Persson.

 

En mässa som skapar minnesvärda stunder

På fysiska mässor värdesätter man den personliga interaktionen och ser nätverkandet som en möjlighet till nya samarbeten. En fysisk mässa leder även till att nya minnen växer fram, som man kommer ihåg för resten av livet.

  – Ett minne som jag fortfarande kommer ihåg är från 2019 när vi ställde ut för andra gången på Elmia Nordic Rail. Då bjöd vi alla i vår monter på en fransk buffé, vilket var passande eftersom vi är ett franskt bolag. Buffén var oerhört uppskattad bland besökarna och folk pratar om detta ögonblick än idag, säger Andreas Persson.

 

Mässans aktiviteter ger mersmak

Företaget befinner sig i en stor expansion i Sverige och ser Nordens största järnvägsmässa som ett ypperligt tillfälle att berätta mer om nyheten och knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

  – Vi tycker att Elmia Nordic Rail är en fantastisk mässa på flera olika sätt. Vi har framför allt fått mersmak för mässans ”Tech Walks” som uppskattas av alla, där man kan lära sig mer om vad som händer i branschen. Det är inte bara en mässa som anordnar aktiviteter för utställarna, utan även för besökarna. Arrangörerna ser alltid till att alla får en bra upplevelse, oavsett om man är där som besökare eller utställare, fortsätter Andreas Persson.

 

Hållbarhet i fokus med CarbonTracker

Under årets mässa kommer SYSTRA AB presentera deras CarbonTracker, ett verktyg som mäter, övervakar och kontrollerar koldioxidutsläpp i olika projekt.

  – Idag är hållbarhet en viktig fråga som prioriteras av flera företag, och vi är en av dem. Med hjälp av vår CarbonTracker kan vi hjälpa våra kunder att få en bättre uppfattning om hur deras val påverkar miljön och hur mycket CO2-utsläpp de släpper ut. Vår CarbonTracker hjälper oss att ta ett steg mot en hållbarare framtid med minskade CO2-utsläpp, avslutar Andreas Persson.

Systra-CarbonTracker_1920x1080.png

CarbonTracker, ett verktyg som mäter, övervakar och kontrollerar koldioxidutsläpp i olika projekt.