Elmia Nordic Rail är den självklara arenan för framtidens järnväg

Elmia Nordic Rail är den självklara arenan för framtidens järnväg
Elmia Nordic Rail är mycket mer än en mässa – det är den viktigaste arenan för att träffa nya samarbetspartners och knyta viktiga kontakter inom järnvägsbranschen. Det är helt enkelt den ultimata mötesplatsen för alla järnvägsintresserade.

Mantena har varit med som utställare tre gånger tidigare och i år är det äntligen dags igen. Med stor spänning och förväntan har företaget redan påbörjat nedräkningen till den 10 oktober 2023.

  – Det finns flera anledningar till att vi väljer att återkomma. Dels för att det är en glädjefylld mötesplats, och dels för att vi får träffa och utbyta erfarenheter med kollegor i branschen. För oss är mässan ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter som kan leda till långsiktiga affärer. Vi anser att en lönsam affär alltid startar med en god relation, vilket vi har fått erfara och tagit del av under tidigare mässor, säger Per Henning Torgersen, Commercial Manager Mantena.

Mantena_Foto-Bard_Gudim_1920x10802.png
Mantena levererar moderna underhållstjänster till järnvägssektorn och arbetar kontinuerligt med hållbarhet, effektivitet och innovation. Vi är särskilt stolta över vår lackeringshall som har förmågan att lackera tåg som är 113 meter långa, säger Per Henning Torgersen. (här kan du se en film om
Mantenas lackeringshall)

 

En nordisk knutpunkt

Elmia Nordic Rail har arrangerats på Elmia i Jönköping sedan 1995 och har sedan starten varit en uppskattad mötesplats.

  – Vi tycker att Jönköping är en bra plats att arrangera mässan på eftersom det ligger bra till ur ett nordiskt perspektiv. Även fast vi har en stor del av vår verksamhet i Norge, så ser vi inget hinder med att mässan är i Jönköping, utan snarare fördelar. Då får vi möjlighet att träffa våra kunder i hela Norden och visa upp oss i ett passande sammanhang, som dessutom kan generera nya affärer.

 

Mycket mer än bara en mässa

Elmia Nordic Rail är en etablerad och viktig mässa där man utbyter kunskap, skapar nya kontakter och hittar nya samarbetspartners.

  – Det som är så fantastiskt med Elmia Nordic Rail är att alla utställare är engagerade och ser mässan som en nätverksplattform, och inte enbart som ett försäljningstillfälle. Naturligtvis är alla utställare på plats för att visa upp sina verksamheter och berätta mer om vad de erbjuder. Men mässan är mycket mer än så, det är en plats där man träffar nya och gamla bekantskaper och det räcker med att ta ett steg in i mässhallen så känner man doften av innovation, nyfikenhet och framtidstänk. Det är ju trots allt den viktigaste arenan för framtidens järnväg, säger Per Henning Torgersen.

Elmia Nordic Rail sticker ut och skiljer sig från andra mässor runt om i Norden.

 – Det som vi tycker är unikt med Elmia Nordic Rail är att det inte finns några liknande järnvägsmässor i Norden som är nischade inom järnvägsbranschen. Eftersom vi arbetar inom branschen är det en självklarhet för oss att ställa ut på mässan och visa upp vad vi erbjuder till framtidens järnväg, avslutar Per Henning Torgersen.