Agria – mässans huvudsponsor

Agria – mässans huvudsponsor
Huvudsponsor för Elmia Game Fair 2023 är Agria Djurförsäkring.

Agria kommer att ha en stor yta på mässans utomhusområde. Där kommer bland annat den kända hundcoachen Fredrik Steen att hålla clinic vid två tillfällen på torsdagen. Där kommer även Thomas Ekberg att prata om ”Hunden – människans bästa vän, men dock inte en människa”.

Jakthundar utsätts av naturliga skäl för andra typer av risker än andra hundar. Passa på att låta Agria lära dig mer om jakthundens skador och sjukdomar och vad du kan göra för att förebygga dem.

På Kunskaps- och inspirationsscenen i hall B, på fredagen och lördagen, håller Annika Forsberg föredrag om just detta, då hon presenterar innehåll från Agria Breed Profiles. Det är ett världsunikt material som speglar hälsostatusen hos våra svenska hundar. För rasklubbar och uppfödare är statistiken ett värdefullt hjälpmedel, inte minst i aveln för att identifiera hur raserna ska bli friskare och mer hälsosamma.

Även Fredrik Steen kommer att hålla två föredrag på Kunskaps- och inspirationsscenen. Hans pass är på torsdagen och handlar om hur man förbättrar sin kommunikation och relationen till sin hund.