För att arbeta på våra mässor behöver du ackreditera dig. Pressackrediteringen öppnar ca en månad innan Elmia Future Living startar.
Nya boendekoncept som ökar rörligheten
2 jul 2021
Utifrån en flyttstudie har det kommunala bostadsbolaget Helsingborgshem försökt öka attraktiviteten att byta bostad. Man har även skapat ett boendekoncept för att bryta den ofrivilliga ensamhet som många människor idag lever i.
Lennart Weiss nöjer sig inte med ytliga svar
23 jun 2021
Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke, kommer att tillsammans  med Stefan Attefall, tidigare civil- och bostadsminister, vara moderator för Elmia Future Living tisdagen 28 september.
Fredrik Reinfeldt talar om en föränderlig värld och framtidens bostadsmarknad
21 jun 2021
Intervju med Fredrik Reinfeldt, tidigare statsminister och numera föreläsare och rådgivare, inför Elmia Future Living 29 september.
Hög tid lyfta debatten om framtidens boende för 70+
10 jun 2021
Vi blir allt fler friska äldre – men i bostadsdebatten glöms detta bort av politiker och kommuner. Intresset för de frågor som rör framtidens boende för den växande gruppen äldre och de utmaningar som samhället står inför i samband med detta är ljummet. Elmia Future Living är arenan som genom sem...

Pressparkering

Pressparkeringen ligger mitt emot Elmias kontor, strax innan Kongress- och Konserthuset, du får parkeringskod när du pressackrediterar dig.
 
pressparkering.jpg

Presscenter - Lobby Nord

Elmias presscenter hittar du på andra våningen i Lobby Nord.

I våra presslokaler finns trådlös uppkoppling, kopiator, skrivare m.m. Här hittar du också pressmaterial under pågående mässor från arrangörer och utställare, konferensprogram och annan information. Det finns gott om arbetsytor, plats för intervjuer och möjlighet att sitta ner och ta en fika. Här finns även tillgång till låsbara skåp och toaletter.

press-lobby-nord.jpg

Linda Aspsjö
Kommunikationsansvarig
Linda Aspsjö
Telefon: +46 36 15 21 15