För utställare

Tillsammans skapar vi Nordens största mötesplats för branschen

Elmia Solar är en renodlad B2B-mässa för hela solenergibranschen med affärer, innovationer och nätverkande i fokus. Som utställare får du möjlighet att bli en del av en viktig arena och plattform för framtidens energi.

På Elmia Solar skapas kontakter mellan uppdragsgivare, tillverkare och entreprenörer. Tillsammans kan vi utveckla en stabilare grund för ett tryggt och hållbart samhälle.

På mässan visas alltifrån solpaneler och växelriktare till energilagring och elbilsladdning. Här träffar du bland annat inköpare, fastighetsägare, konstruktörer och installatörer.

Välkommen att ställa ut på Elmia Solar den 13-15 februari 2024!

/globalassets/bilder/massor/solar/elmia_solar_2024_huvudbild.jpg
Anna Werner, vd Svensk Solenergi
Svensk Solenergi är stolt samarbetspartner till Elmia Solar. Solenergibranschen har haft en kraftig utveckling och det behövs en arena för att skapa nya kontakter och diskutera viktiga frågor såsom kompetensförsörjning, hållbarhet och säkerhet. Tillsammans skapar vi Nordens största mötesplats för solenergibranschen."
Anna Werner, vd Svensk Solenergi
Ola Månsson, vd Installatörsföretagen
Vi är glada över att vara samarbetspartner till Elmia Solar. Tillsammans skapar vi en unik mötesplats för solenergibranschens företrädare och företag. Vi ser fram emot många spontana möten, affärer och kunskapsutbyten."
Ola Månsson, vd Installatörsföretagen
Tobias Asp, vd Lidalco
Elmia Solar är den typ av mässa som vi underleverantörer inom green tech har saknat. Solenergi, laddinfrastruktur och energilagring har en oerhört kraftig tillväxt och konstant utveckling, så behovet för en renodlad och återkommande branschmässa är stort."
Tobias Asp, vd Lidalco
Kai Lippert, vd EWS GmbH & Co. KG
Elmia Solar är en välkommen plattform för oss att presentera våra lösningar för sektorkoppling och lagring av solenergi för framtidsinriktade installatörer i Sverige.”
Kai Lippert, vd EWS GmbH & Co. KG
Samarbetspartner
Officiell mediapartner