SkogsElmia 2019 - vi tackar för denna gången

SkogsElmia 2019 - vi tackar för denna gången
När Nordens största skogsmässa, SkogsElmia, rundar av 2019 års genomförande är det med en positiv känsla bland både utställare och besökare.

Temat för årets mässa var framtidens skogsägande. Över 300 utställare från 21 länder samlades och totalt kom 20 438 besökare. 

Besökarna tog med sig sitt bästa humör, nyfikenhet och investeringslust. De beskriver mässan som ”en mässa väl värd att besöka”. När sista eftermiddagen bjöd på lite regn, var det många besökare som kröp längre in i utställartälten, och det blev ett ypperligt tillfälle för dagens sista handslag och affärsuppgörelser. 

- I år har vi verkligen satsat på att leverera en mässa med hög kvalitet. Vi har lyssnat på tidigare års utställare och besökare, och försökt dra erfarenheter av det. Under hela mässan har jag mötts av positiv feedback kring hela arrangemanget. Vi är jättenöjda med dagarna, och det som glädjer mig mycket är att vi redan har fått in många utställarbokningar till Elmia Wood 2021, berättar Mattias Pontén, mässansvarig för SkogsElmia och Elmia Wood. 

Flera utställare summerar årets SkogsElmia som en viktig mötesplats.  

"Ska vi hålla på med det här så måste vi vara med på SkogsElmia. Vi har mött rätt målgrupp och ett stort intresse på årets mässa".

Johannes Nilsson, VD för maskintillverkaren Vimek

 

"Den mest positiva överraskningen på årets mässa var att besökarna kom från så många länder. Vi fick kontakter så långt bort som Laos och Japan".

Torbjörn Sjödin, Tracy of Sweden

 

"Elmias skogsmässor är en av våra viktigaste marknadsaktiviteter sedan 1989. Demonstrationer och mässor blir viktigare när marknadskanalerna blir allt fler på nätet." Bengt-Olov Byström, grundare av Logosol

 

"Så länge jag varit med på Elmias skogsmässor, har vi aldrig sålt så mycket som på årets SkogsElmia. I stort sett alla som passerade vår monter har varit en potentiell kund."

Rickard Ellander Svensson, VD för Skogma

 

”Fantastiskt” säger Annica Sjövall, marknadskoordinator för Lantmännen Maskin AB. 

Detta är ett utlåtande som får avrunda SkogsElmia 2019.

Ett stort tack till utställare och besökare, vi ses igen på Elmia Wood den 18-21 maj 2021.

Se sammanfattande film på Elmia Woods YouTube Kanal.

YouTube_SkogsElmia_2019_webb.jpg