Raka spåret till nya affärer på Elmia Nordic Rail

Raka spåret till nya affärer på Elmia Nordic Rail
Affärer i fokus för framtidens järnväg. Det är precis vad Elmia Nordic Rail alltid har handlat om och mässan 2023 är definitivt inget undantag. Det är här du knyter nya kontakter och det är här du lägger grunden för dina affärer.

Elmia Nordic Rail är tillbaka som en renodlad järnvägsmässa. Nästa år är det fullt fokus på just järnvägen och järnvägsindustrin, vilket har varit ett vinnande koncept sedan starten 1995. Anledningen är lika enkel som viktig – att säkra järnvägens framtid.

  – Alla i branschen vet redan att Elmia Nordic Rail är den ledande nordiska järnvägsmässan. Här har det gjorts affärer och knutits nya kontakter sedan 1995, vilket säger en hel del om mässans betydelse. Branschens behov och utmaningar är i fokus och de erfarenheter vi har med oss gör att vi möter upp dessa på ett bra sätt när vi skapar mässan. Sammantaget gör detta Elmia Nordic Rail till den självklara mötesplatsen för hela järnvägsbranschen, säger Emilott Lantz, mässansvarig för Elmia Nordic Rail.

 

Här möter du en internationell marknad

Nordic Rail är den självklart viktigaste arenan för järnvägsbranschen. Under nästan 30 år har branschen kunnat möta både samtiden och framtiden på mässan tack vare innovativa utställare, intresserade besökare och högaktuella diskussioner i seminarieprogrammet.

  När Elmia Nordic Rail arrangeras igen den 10–12 oktober 2023 är det med samma nyfikna blick mot horisonten som alltid har genomsyrat mässan.

  – Elmia Nordic Rail är en internationell mötesplats och ett väl inarbetat varumärke i hela Norden. Det har inte skett över en natt utan är något som vi kontinuerligt har byggt upp under nästan 30 år. Samtidigt blickar vi inte tillbaka utan har hela tiden örat mot rälsen för att kunna vara ett nav för kunskap och erfarenhetsutbyte för alla som arbetar med järnväg och annan spårburen trafik, säger Emilott Lantz.

 

Kunskapsarena för branschen

Under mässans tre dagar träffar du människor från alla delar av järnvägsbranschen på ett och samma ställe, från banhållare och fordonstillverkare till komponenttillverkare och anställda inom drift och underhåll.

  Ny kunskap och nya kontakter spelar en stor och viktig roll på mässan, vilket gör att det är här som järnvägens framtid stakas ut. Utställarna visar de absolut senaste innovationerna och du får den största och ledande renodlade järnvägsmässan i Norden.

  – Teknik, politik och regelverk gör att järnvägsbranschen alltid står inför nya utmaningar. Därför lyfter vi de mest aktuella ämnena och hetaste diskussionerna i vårt seminarieprogram under mässan. Vår förhoppning är så klart att dagens utmaningar ska vändas till morgondagens möjligheter, säger Emilott Lantz.