Järnvägsbranschen längtar efter att träffas på Elmia Nordic Rail igen!

Järnvägsbranschen längtar efter att träffas på Elmia Nordic Rail igen!
Att Elmia Nordic Rail är järnvägsmässan som alla längtar efter är tydligt efter veckan på InnoTrans i Berlin.

– Det finns verkligen ett sug efter mässor igen, det har vi på Elmia sett i besökarsiffrorna under hela 2022. Under InnoTrans fick vi bekräftat att detta även gäller inför Elmia Nordic Rail 2023.

– I Berlin träffade vi många trogna besökare och utställare som delade med sig av minnen från Elmia Nordic Rails historia som lett till lönsamma relationer och mångmiljonaffärer. Det är verkligen ett kvitto på mässans tyngd i branschen, säger Emilott Lantz, mässansvarig för Elmia Nordic Rail.

Här diskuteras de viktigaste frågorna och utmaningarna inom exempelvis underhåll, finansiering, digitalisering och kompetensförsörjning. Den gröna omställningen och järnvägens samhällsnytta och effektivitet genomsyrar också mässan.

Det händer mycket på 4 år. Järnvägsindustrin är inget undantag. Utställarna har många spännande nyheter som de längtar efter att presentera för den nordiska marknaden på Elmia Nordic Rail. Här kraftsamlar verkligen branschen för att möta framtidens utmaningar.

Arbetet med Elmia Nordic Rail 2023 är i full gång. Vi planerar ett starkt seminarieprogram med relevanta teman för både samtid och framtid som bidrar till att lyfta mässan och ger ett extra värde för både besökare och utställare.

Välkommen till Jönköping och Elmia Nordic Rail 10-12 oktober 2023!