Elmia Nordic Rail är årets viktigaste mässa för AWI Maskin

Elmia Nordic Rail är årets viktigaste mässa för AWI Maskin
Den trogna närvaron på Elmia Nordic Rail är en viktig tradition som företaget håller fast vid. För 12:e gången är AWI Maskin AB återigen redo att ställa ut på årets viktigaste mässa och knyta värdefulla kontakter.

AWI Maskin AB har varit med som utställare sedan 1997 och genom åren har de utökat sitt nätverk och skapat nya, långsiktiga och lönsamma affärer i samband med mässan.

  – Vi tror starkt på Elmia Nordic Rail och vi är 100% säkra på att vi kommer knyta värdefulla kontakter under årets mässa, likt alla andra år. Vi har redan informerat våra kunder om att vi kommer ställa ut på Elmia Nordic Rail i oktober, säger Fredrik Lindberg, ansvarig säljare för järnvägsprodukter på AWI Maskin AB.

AWI-Maskin-Autolift_1920x1080.png

AWI Maskin AB grundades 1983 och är representant i Norden för ett antal ledande företag inom plast-, gummi-, förpacknings- och järnvägsindustrin. Vi har i stort sett alla typer av maskiner som kan behövas i en tågdepå, allt ifrån lyftutrustning till isolerskarvar för spårtrafik. Vi är helt enkelt en helhetsleverantör för tågdepåer i Norden, vi kan leverera nästan allt, säger Fredrik Lindberg.

 

Härlig atmosfär på mässan

Elmia Nordic Rail är den viktigaste arenan för framtidens järnväg där långsiktiga affärsrelationer skapas. Det är en fantastisk mötesplats som förenar hela järnvägsbranschen.

  – Under alla år som vi har ställt ut på mässan har det alltid varit en härlig atmosfär och oavsett om man där som utställare eller besökare, så är alla där av samma anledning. Efter alla år som utställare råder det inget tvivel om att vi ska fortsätta följa vår viktiga tradition, för syns man inte, så finns man inte, fortsätter han.

Mässan genererar nya affärer
Att människor inom järnvägsbranschen har möjlighet att samlas på en plats och under samma tak, istället för att resa land och rike runt för att hitta nya och lönsamma affärer, är bara en av alla fördelar med Elmia Nordic Rail i Jönköping.

  – Vi har i princip varit med på mässan sedan starten, vilket har resulterat i långsiktiga affärer och trogna kunder som vi än idag samarbetar med. Affärer som vi troligtvis inte hade gjort om det inte vore för vår medverkan på Elmia Nordic Rail. I år är det dessutom flera av våra kunder runt om i Norden som har frågat om vi ska ställa ut, vilket visar på att det finns ett stort intresse av att besöka mässan, säger Fredrik Lindberg.

AWI Maskin AB startade 1983, för 40 år sedan, och under årets viktigaste mässa vill de slå på stort och fira företagets framgångar.

  – I år är det extra speciellt för oss att vara med som utställare eftersom vi firar 40-årsjubileum. Utan att säga allt för mycket så kommer det hända spännande saker i vår stora monter, och vi är övertygade om att det kommer uppskattas bland besökarna. Men mer om detta får besökarna ta del av under mässan, för den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge, avslutar Fredrik.