Art.nr. 11635

trappa-lobby-nord-ner-till-massgatan_240x270px.jpg

Nummer 8 på översiktskartan. 

Se till att vara den som fångar besökarnas uppmärksamhet när de går i trappan till Lobby Nord. Här har du hela trappan på dig att bygga ditt budskap och exponeras rakt i blickfånget. Missa inte chansen att synas här.


Trappsteg
: 30 annonsytor = 2 190 x 140 mm

Teknisk information

Storlek: 2 190 x 140 mm per steg.
Format: Tryck-pdf med färger i CMYK. Original ska vara i skala 1:1. Vi rekommenderar bilder i första hand då texter kan uppfattas som svårlästa och hamna avhugget mellan trapp­stegen. Vid eventuell text, placera den längs med hela trappsteget så som bilden visar för bästa resultat.
Materialdag: Senast tre veckor innan innan mässan öppnar laddar du upp ditt material via Mina sidor. Där väljer du "Marknadsför dig" och sedan "Uppladdning av filer till tryck”. Döp ditt material med produkt, plats och mått (ex ”Trappsteg_HallBtillA_4990x150mm”). För mer information, kontakta din säljare på Elmia.

Samtliga priser avser tryck-/publiceringsklart material. För ofärdigt material tillkommer en extra kostnad. Har du inte själv möjlighet att ta fram tryck-/publiceringsklart material kan Elmia hjälpa dig.