Om mässan

Vildsvin och hund

Inne i våra hallar står produkterna i fokus
I hall B och D visar utställare upp det allra senaste inom jakt och hundvård. Där hittar jägaren vapen, ammunition, konfektion och mycket annat från branschens ledande leverantörer och där finns alla tillbehör för jakthunden. Hundklubbarna kommer också att finnas på plats för att informera om sina respektive raser och visa delar av sin verksamhet.

Ute finns aktiviteterna och uppvisningarna
Dagens jägare är inte bara intresserade av nya produkter. Vårt 35 hektar stora utomhusområde erbjuder en rad aktiviteter för alla som vill ta del av spetskompetens inom jakt och hundvård på ett praktiskt sätt och därigenom öka sin egen kunskap. Ute får besökarna bland annat en chans att pröva varierade typer av skytte med vapen och ammunition från ledande varumärken.


Där har jakthunden också sin givna plats. Hunden har blivit ett allt viktigare inslag i jakten utifrån flera aspekter. Under Elmia Game Fair kan jägarna se och lära sig mer om rationell träning för att kunna plocka ut det bästa ur sig själv och sin hund. Dessutom arrangerar jakthundsklubbarna sedvanliga tävlingar, uppvisningar och rasparader.

Följ oss på 


Facebook