Vi ses 25-27 maj!

Klicka här för att se kartan i bättre upplösning.

Tiden rusar iväg och snart är vi framme vid jaktbranschens stora evenemang i Jönköping våren 2017. Den 25 maj är det återigen dags för tre härliga dagar i jaktens tecken. Har du inte redan bokat in Elmia Game Fair i din kalender är det hög tid att göra det nu. Du vet väl om att du kan köpa din entrébiljett direkt på webben?

Vi vill att ditt besök på Sveriges största jaktmässa ska vara något som du har nytta av hela jaktåret. På Elmia Game Fair gör vi allt för att du ska hitta det du söker för din jakt oavsett om det är ett nytt vapen, ett nytt kikarsikte eller kanske en jaktresa. För den som inte är köpsugen går det minst lika bra att vara på plats enbart för att se, höra och prata jakt och allt som hör därtill.

Frågor i fokus under mässan

Att jakt är en riktig folkrörelse råder ingen tvekan om, framförallt älgjakten. Många företag går på halvfart eller till och med stänger när premiären är ett faktum. Men hur mår landets älgstam egentligen och hur stor stam tål våra marker? Frågor som dessa är alltid lika aktuella. Med ökande populationer av hjortar, vildsvin och annat vilt måste dessa frågor diskuteras. Är stammarna dessutom kraftigt påverkade av rovdjur hamnar allt i en annan dager och jakten får andra utgångspunkter.

Frågor som dessa kommer vi på olika sätt att uppmärksamma när portarna för Elmia Game Fair 2017 öppnar.

Häng med oss här på webbplatsen fram till mässan men också på vår populära Facebooksida. 

Följ oss på Facebook här.

Köp din entrébiljett nu

Följ oss på 


Facebook