Möt drifts- och miljöansvariga i beslutande position

Elmia Avfall & Återvinning är den självklara mötesplatsen för avfallshanteringens olika aktörer. En renodlad fackmässa med demoytor både inom- och utomhus som ger besökarna en nödvändig översiktsbild av en bransch som hela tiden växer i betydelse.

Drifts- och miljöansvariga i beslutande position från både den privata och offentliga sektorn kommer hit för att se det senaste. Här möter de IT, sopsugsystem, nya material, sorteringssystem, fordon, krossar, pannor, containers, kärl och säckar som kan leda fram till en effektivare avfallshantering. Och till lönsamma affärer för dig.

 

Tre mässor, en mötesplats

Nu gör vi en kraftsamling – i anslutning till Elmia Avfall & Återvinning arrangeras också mässorna VA-mässan och Fjärrvärmemässan.

VA-mässanAlla tre mässorna är starka och välkända varumärken i sina branscher och när de nu arrangeras parallellt på samma område skapas en tydligare helhetsbild som gör det lättare för både utställare och besökare att hitta rätt.

Fjärrvärmemässan

Framtidens vinnare är återvinnare. Nordens ledande mässa för återvinning och avfallshantering flyttar fram positionerna genom detta samarbete. 

Välkommen!

Utställarfolder

Utställarfolder

Ladda hem Elmia Avfall & Återvinnings utställarfolder.

Ladda hem