Elmia Nordic Rail

10-12 oktober 2023
Knutpunkten för framtidens järnvägsindustri

Här finns lösningarna på infrastrukturens viktiga framtidsfrågor

På Elmia Nordic Rail träffas alla som vill se de senaste innovationerna, utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter och bygga gränsöverskridande nätverk. En internationell mötesplats och ett kunskapsnav för alla som arbetar med järnväg och annan spårburen trafik. 

Här skapar du grunden för dina framtida affärer. Här träffar du banhållare, trafikutövare och fordonstillverkare. Här finns de som arbetar med underhåll och service. Du möter kompontenttillverkare, konsulter och speditörer. Politiker, experter och andra beslutsfattare gör mixen komplett.

Bli en del av Elmia Nordic Rail 2023 - fyll i din intresseanmälan här!

Nyheter

 

Boka plats i programmet

47%
av besökarna har ganska stort, stort eller helt avgörande inflytande i köpprocessen
17%
av besökarna kommer från utlandet
18%
av besökarna är VD/GD eller ägare
Mässan öppnar om
124
Dagar
:
23
Timmar
:
57
Minuter
Samverkan och innovation i fokus när Solberga station AB ställer ut på Elmia Nordic Rail
24 maj 2023
Elmia Nordic Rail är en mässa som samlar branschens aktörer för att nätverka, utbyta erfarenheter och visa upp innovativa lösningar. En av utställarna på årets mässa är Solberga station AB som ställer ut för andra gången. Dessutom satsar de storslaget med en egen monter och en ny innovation för a...
Fokus på innovation, teknik och kompetensförsörjning i samarbetet mellan Nordic Infracenter och Elmia Nordic Rail
15 maj 2023
Järnvägs- och transportbranschen står idag inför stora utmaningar och frågor som kompetensförsörjning, hållbarhet och säkerhet som är avgörande för branschens fortsatta utveckling. Nordic Infracenter, det innovativa utvecklingscentret som bidrar till att lösa dessa utmaningar, deltar i årets mäss...
Banbrytande innovation när Goldschmidt Sweden AB ställer ut på Elmia Nordic Rail
5 maj 2023
Att kunna stärka sina befintliga kundrelationer och samtidigt knyta nya kontakter, är bara två av alla anledningar till att Goldschmidt Sweden AB väljer att vara med som utställare i år igen. Dessutom kommer de att presentera en banbrytande innovation inom branschen – ett unikt hybridfordon som ä...
Elmia Nordic Rail – startskottet för att ta sig in i järnvägsbranschen
24 apr 2023
Med höga ambitioner om att ta större plats inom järnvägssektorn och ett brinnande intresse för infrastruktur, är GIFAS Electric AB redo för att ställa ut för första gången i egen regi.
OilQuick storsatsar på Elmia Nordic Rail
14 apr 2023
Sedan flera år tillbaka har företaget haft siktet inställt på att ställa ut på Elmia Nordic Rail, och i oktober är det äntligen dags. Med en välutrustad grävmaskin i montern och en spännande nyhet som ska presenteras för den svenska marknaden, har nedräkningen börjat.
”Det här är verkligen mötesplatsen för järnvägsbranschen i hela Norden”
4 apr 2023
NJS – forum för nordiskt järnvägssamarbete är en trogen samarbetspartner till Elmia Nordic Rail, i nästan 20 år har de funnits med som medarrangör till mässan. " Det är här man träffar folk man känner och har sina viktiga möten för att komma vidare i diskussionerna kring förändringar och planer"...
En självklarhet att ställa ut på Nordens största mässa för järnvägsrelaterade företag
23 mar 2023
Enligt Abetong är det en självklarhet att fortsätta ställa ut på Elmia Nordic Rail eftersom det är en arena där de får träffa likasinnade i branschen. Företaget har varit med sedan starten av mässan 1995, och de har aldrig gått därifrån besvikna, utan snarare med ett leende på läpparna.
Elmia Nordic Rail är den perfekta mötesplatsen för att hitta långsiktiga samarbetspartners
16 mar 2023
Med erfarenhet som både utställare och besökare är SYSTRA AB redo att ställa ut på Elmia Nordic Rail i oktober. Med ett särskilt stort fokus på hållbarhet kommer företaget att presentera ett egenutvecklat verktyg som bidrar till att vår värld går mot en grönare framtid med minskade CO2-utsläpp.
Elmia Nordic Rail är den självklara arenan för framtidens järnväg
2 mar 2023
Elmia Nordic Rail är mycket mer än en mässa – det är den viktigaste arenan för att träffa nya samarbetspartners och knyta viktiga kontakter inom järnvägsbranschen. Det är helt enkelt den ultimata mötesplatsen för alla järnvägsintresserade.
Elmia Nordic Rail är årets viktigaste mässa för AWI Maskin
20 feb 2023
Den trogna närvaron på Elmia Nordic Rail är en viktig tradition som företaget håller fast vid. För 12:e gången är AWI Maskin AB återigen redo att ställa ut på årets viktigaste mässa och knyta värdefulla kontakter.
Samarbetspartners
Nordisk mediapartner