Elmia Nordic Rail

10-12 oktober 2023
Knutpunkten för framtidens järnvägsindustri

Här finns lösningarna på infrastrukturens viktiga framtidsfrågor

På Elmia Nordic Rail träffas alla som vill se de senaste innovationerna, utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter och bygga gränsöverskridande nätverk. En internationell mötesplats och ett kunskapsnav för alla som arbetar med järnväg och annan spårburen trafik. 

Här skapar du grunden för dina framtida affärer. Här träffar du banhållare, trafikutövare och fordonstillverkare. Här finns de som arbetar med underhåll och service. Du möter kompontenttillverkare, konsulter och speditörer. Politiker, experter och andra beslutsfattare gör mixen komplett.

Bli en del av Elmia Nordic Rail 2023 - fyll i din intresseanmälan här!

Nyheter

 

Boka plats i programmet

47%
av besökarna har ganska stort, stort eller helt avgörande inflytande i köpprocessen
17%
av besökarna kommer från utlandet
18%
av besökarna är VD/GD eller ägare
Mässan öppnar om
191
Dagar
:
07
Timmar
:
46
Minuter
”Det här är verkligen mötesplatsen för järnvägsbranschen i hela Norden”
31 mar 2023
NJS – forum för nordiskt järnvägssamarbete är en trogen samarbetspartner till Elmia Nordic Rail, i nästan 20 år har de funnits med som medarrangör till mässan. " Det är här man träffar folk man känner och har sina viktiga möten för att komma vidare i diskussionerna kring förändringar och planer"...
En självklarhet att ställa ut på Nordens största mässa för järnvägsrelaterade företag
23 mar 2023
Enligt Abetong är det en självklarhet att fortsätta ställa ut på Elmia Nordic Rail eftersom det är en arena där de får träffa likasinnade i branschen. Företaget har varit med sedan starten av mässan 1995, och de har aldrig gått därifrån besvikna, utan snarare med ett leende på läpparna.
Elmia Nordic Rail är den perfekta mötesplatsen för att hitta långsiktiga samarbetspartners
16 mar 2023
Med erfarenhet som både utställare och besökare är SYSTRA AB redo att ställa ut på Elmia Nordic Rail i oktober. Med ett särskilt stort fokus på hållbarhet kommer företaget att presentera ett egenutvecklat verktyg som bidrar till att vår värld går mot en grönare framtid med minskade CO2-utsläpp.
Elmia Nordic Rail är den självklara arenan för framtidens järnväg
2 mar 2023
Elmia Nordic Rail är mycket mer än en mässa – det är den viktigaste arenan för att träffa nya samarbetspartners och knyta viktiga kontakter inom järnvägsbranschen. Det är helt enkelt den ultimata mötesplatsen för alla järnvägsintresserade.
Elmia Nordic Rail är årets viktigaste mässa för AWI Maskin
20 feb 2023
Den trogna närvaron på Elmia Nordic Rail är en viktig tradition som företaget håller fast vid. För 12:e gången är AWI Maskin AB återigen redo att ställa ut på årets viktigaste mässa och knyta värdefulla kontakter.
Elmia Nordic Rail skapar många nya affärsmöjligheter för Terra Wing
15 feb 2023
En nordisk järnvägsmässa och en mötesplats med utrymme för utveckling, innovation och erfarenhetsutbyte. Detta är en av alla anledningar till att Terra Wing AB väljer att ställa ut för andra gången på Elmia Nordic Rail.
Samarbetspartners