Elmia Nordic Rail

10-12 oktober 2023
Knutpunkten för framtidens järnvägsindustri

Här finns lösningarna på infrastrukturens viktiga framtidsfrågor

På Elmia Nordic Rail träffas alla som vill se de senaste innovationerna, utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter och bygga gränsöverskridande nätverk. En internationell mötesplats och ett kunskapsnav för alla som arbetar med järnväg och annan spårburen trafik. 

Här skapar du grunden för dina framtida affärer. Här träffar du banhållare, trafikutövare och fordonstillverkare. Här finns de som arbetar med underhåll och service. Du möter kompontenttillverkare, konsulter och speditörer. Politiker, experter och andra beslutsfattare gör mixen komplett.

Bli en del av Elmia Nordic Rail 2023 - fyll i din intresseanmälan här!

 

Boka plats i programmet

47%
av besökarna har ganska stort, stort eller helt avgörande inflytande i köpprocessen
17%
av besökarna kommer från utlandet
18%
av besökarna är VD/GD eller ägare
Mässan öppnar om
256
Dagar
:
00
Timmar
:
00
Minuter
Boka din plats i rampljuset
26 jan 2023
Förmedla din kunskap och expertis till 3500 besökare! Boka din plats i Elmia Nordic Rails program: prata på stora scenen, erbjud en station i våra populära temavandringar eller bjud in till ett eget utställarseminarium.
Trogna utställaren Railcare om Elmia Nordic Rail: ”Vår nordiska omvärldsbevakning”
20 nov 2022
Relationer. Kontakter. Omvärldsbevakning. Det finns flera anledningar till att Railcare återkommer till Elmia Nordic Rail år efter år. När mässan drar i gång i oktober 2023 står företagets hållbarhetsarbete i fokus – med den batteridrivna underhållsmaskinen MPVe som kronan på verket.
Jönköping – knutpunkten för affärer i Norden
9 nov 2022
Från våra största nordiska städer är det bara 3,5 timmars restid till affärsdestinationen Jönköping. Utbudet av hotell, restauranger och affärsmöjligheter gör därför Elmia och Jönköping till den självklara mötesplatsen i Sverige.
Minigolfslaget som gav TMW en jätteaffär på Elmia Nordic Rail
21 okt 2022
Först minigolf och sedan en jätteaffär. Med små medel i montern lyckades TMW från Gävle inte bara hitta en ny kund på Elmia Nordic Rail – det blev även början på en lång och framgångsrik affärsrelation. Hole-in-one, med andra ord.
Raka spåret till nya affärer på Elmia Nordic Rail
20 okt 2022
Affärer i fokus för framtidens järnväg. Det är precis vad Elmia Nordic Rail alltid har handlat om och mässan 2023 är definitivt inget undantag. Det är här du knyter nya kontakter och det är här du lägger grunden för dina affärer.
Järnvägsbranschen längtar efter att träffas på Elmia Nordic Rail igen!
1 okt 2022
Att Elmia Nordic Rail är järnvägsmässan som alla längtar efter är tydligt efter veckan på InnoTrans i Berlin.