Konferenser och kongresser

På Elmia finns många olika konferensrum och lokaler, perfekta för både små och stora möten. Vi har ett tjugotal konferensrum som tar 8-124 personer, två stora hörsalar och utrymmen både ute och inne, perfekta för alla slags möten.
I direkt anslutning finner du flera restauranger, cafeér och stora foajéer som vi anpassar efter era behov och önskemål.

Elmia-Konferens-K17.jpg

Renovering
Våra konferensrum och intilliggande ytor har under 2022 fått en omsorgsfull renovering. Vi hoppas att du ska trivas i både rum, korridorer och de nyrenoverade toaletterna. Renoveringen fortsätter under året och 2023, i samklang med pågående verksamhet och förstås med minsta möjliga påverkan för dig som besöker oss. Har du frågor så tveka inte att komma till oss. Vi finns här för din trivsel!

Vill du hålla ett digitalt möte?
Vi har lokaler där med allt du behöver för att hålla ett perfekt digitalt möte, med den senaste tekniken som takmikrofon och videokonferensutrustning. Via den stora bildskärmen ser ni varandra och mikrofoner och högtalare känner av vem som talar, oavsett om talaren finns fysiskt i rummet eller deltar digitalt. Uppkopplingen sker med några klick och sedan är mötet igång. I rummet används Microsoft Teams.