Våra lokaler

Är du intresserad av att boka en konferens eller möteslokal? Vi erbjuder stora, luftiga konferens- mäss- och möteslokaler med flexibla möjligheter. Ni träffas fysiskt och här följer vi tillsammans Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Hos oss på Elmia är du trygg och säker. Hur upplägget för ditt möte ska se ut – det bestämmer du.

Vi ger dig ett möteserbjudande med 20% rabatt

Vi ser till att ni kan mötas på ett säkert sätt. Vi hittar en lösning för just dina mötesbehov. Erbjudandet om 20% rabatt på mötesbokning gäller 1 september 2020 till 31 december 2020. Du kan också kombinera ditt fysiska möte med digitala mötesmöjligheter via Studio Elmia.

 

Lokaler som går att mixa och maxa som du vill

Elmia har allt från konferensrum till stor scen med rymliga foajéer i Kongress och Konserthuset. Konferenser, utbildning, debatter, kick-off för avdelningen, musik och show, mingel och mässor – allt får plats!

På Elmia kan du mixa och maxa som du vill – dessutom med närproducerad god mat och närhet till hotell. Vi fixar allt från kaffevagn med läckert nybakat till stora banketter med trerätters middag. Vi är kända för vår service och ser till att du får det mesta av det bästa.  

Café Syd & Nord
Nedre konferens