Våra lokaler

Är du intresserad av att boka en konferens eller möteslokal? Vi erbjuder stora, luftiga konferens- mäss- och möteslokaler med flexibla möjligheter. Ni träffas fysiskt och här följer vi tillsammans Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Hos oss på Elmia är du trygg och säker. Hur upplägget för ditt möte ska se ut – det bestämmer du.

Säkra möten

Hälsa och säkerhet har alltid varit högsta prioritet för Elmia, både för våra kunder, besökare, partners och medarbetare. Med stora ytor och lång erfarenhet av flöden med människor, erbjuder vi tillsammans med dig, en trygg mötesplats. Vi har vidtagit flera åtgärder för att öka upp säkerheten och vi arbetar kontinuerligt med våra säkerhetsrutiner.

Lokaler som går att mixa och maxa som du vill

Elmia har allt från konferensrum till stor scen med rymliga foajéer i Kongress och Konserthuset. Konferenser, utbildning, debatter, kick-off för avdelningen, musik och show, mingel och mässor – allt får plats!

På Elmia kan du mixa och maxa som du vill – dessutom med närproducerad god mat och närhet till hotell. Vi fixar allt från kaffevagn med läckert nybakat till stora banketter med trerätters middag. Vi är kända för vår service och ser till att du får det mesta av det bästa.  

Café Syd & Nord
Nedre konferens