Mässtidning, Mässguide och Mässkatalog-online

Officiell Mässtidning – LRF Media kommer i samarbete med Elmia att göra en mässtidning i samband med mässan. Företagsnamn samt www.adress kommer att finnas med i mässtidningen. Mässtidningen kommer att distribueras både i Land Skogsbruk den 17/5 och med ATL 24/5. Den totala upplagan blir 132 000 ex och vi kommer att nå 370 000 läsare. Tidningen kommer delas ut gratis till alla besökarna på mässan.

Mässguide – i samarbete med LRF Media kommer det att produceras en mässguide. Guiden kommer att distribueras med en upplaga på 10 000 ex på mässområdet. Guiden kommer vara i behändigt format, utställarlistan (företagsnamn och monternummer) med kartor, och även program och annan viktig info.

Mässkatalog-online – kommer att finnas komplett on-line. Där presenteras dina grunduppgifter företagspresentation med katalogtext och ditt produktregister. Uppgifterna publiceras automatiskt 6 veckor före mässan när du skickat in din Företagspresentation och Produktregistret som finns under Mina sidor.

Ladda hem prislistan för annonsering mässtidningen.

Ladda hem prislistan för annonsering mässguiden.

 

I grundavgiften ingår:

  • Företagspresentation med katalogtext
  • Produktregister

Så här registrerar du dina kataloguppgifter:

Som tidigare utställare kan du använda dina historiska uppgifter på respektive beställning. OBS! Måste godkännas och skickas in.

  1. Logga in på "Mina sidor" med användarnamn och lösenord via nyckelikonen uppe till höger
    (Dessa har du fått i samband med orderbekräftelsen)
  2. Du är nu inloggad på ”Mina sidor”. Gör dina beställningar, genom att välja ”Mina beställningar”
  3. Under ”Företagspresentation” kontrollerar du att dina företagsuppgifter är korrekta. OBS! Ändringar här slår enbart igenom i mässkatalogen. Fyll även i katalogtext (se förklaring nedan).
  4. Under ”Medutställare/Agentur/ÅF”. Välj de alternativ som passar dig.
  5. Produktregister (Produktregister gäller endast Huvudutställare och Medutställare.)

”Mina beställningar” - förklaring

Katalogtext

Kan innehålla en kortfattad beskrivning av företaget och de produkter och/eller tjänster som visas i montern. Den får innehålla max 600 tecken. Ytterligare text debiteras med SEK 100 exklusive moms per 72 tecken. 
För att även nå våra internationella besökare är det viktigt att du också sänder oss uppgifterna på engelska. Det tillkommer ingen extra avgift för denna text, dock max 600 tecken.

Produktregister

Kryssa för de produktområden ditt företag representerar i produktregistret. Om du saknar någon produktrubrik kan du ge egna förslag. 
Produktregistret gäller för Huvudutställare och Medutställare.

Information

Hela mässan pågår i skogen, Nära E4:an i anslutning till Bratteborgs Gård, Vaggeryds kommun, ca 30 km söder om Jönköping.