Varför ställa ut?

Elmia Wood 2013

Som utställare når du ett stort antal potentiella kunder för skogsteknik och skogliga tjänster på denna globala arena. De 50 000 Besökarna kommer från 50 länder, alla kontinenter representerade, för att hitta intressanta produkter, nyheter och smarta lösningar. För den som vill få en överblick över det senaste inom världens skogsbruk är det bara Elmia Wood som gäller. Ca 500 utställare var på plats i skogarna söder om Jönköping för att visa upp maskiner, tjänster och andra produkter för skogsbruket.

 

Nya områden

Vid varje nytt mässtillfälle vill vi välkomna dig till en bättre och mer komplett skogsmässa. Inför årets Elmia Wood har vi utvecklat tre nya områden.

Load & Transport

Allt som rör logistiken av råmaterial från skogen till industrin får nu ett eget område med fokus på:

  • Nybyggnation och underhåll av skogsbilvägar
  • Transport av träråvara
  • Hantering av träråvara på timmerplan och terminal

Läs mer om Load & Transport här.

Drone Zone

Se vår film om vårt nya område Drone Zone där drönarna gör sitt intåg i skogen. Här kan du se och uppleva hur du kan använda den nya tekniken.

Hunting

Bland Elmia Woods besökare finns många jägare. På mässan finns nu en särskild jaktslinga. 

 

Ställa ut på en mässa - en smart investering

Att ställa ut på mässa är en kostnadseffektiv marknadsföringskanal. På kort tid möter du en stor skara potentiella kunder och kan sätta ditt varumärke på den internationella skogskartan. På en mässa är besökarna aktiva och öppna för information och nya kontakter. 

Till anmälan och priser