Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Automation - Anders Ernér, Sales Manager, och Magnus Chronholm, vice vd, Lichron.

”Det här ger nytt blod till branschen” 

Det heta just nu inom verktygsmaskiner är automation. Vad kan då vara bättre än att kombinera mässor inom dessa områden på samma plats? Det menar Magnus Chronblom, vice vd på Lichron. 

För Lichron är det ett självklart val att ställa ut på Elmia Verktygsmaskiner 2016, både för det geografiska läget och för kombinationen med de andra tre mässorna som arrangeras parallellt.

– Att lägga Verktygsmaskiner tillsammans med Automation, Svets- och Fogningsteknik och Plåt tror jag är ett succérecept, säger Magnus Chronholm.

– Automation är väldigt hett nu inom verktygsmaskiner, då är det smart att samla kompetenserna och ge besökaren en bra helhetsbild, säger han och ser fram emot mycket att titta på, mycket folk och skön stämning i montrarna.  

Läs mer


Automation - Karl Jansson och Olle Nordlander, Wasa

Wasa Kredit ger full poäng till mässan 

Det är inte bara maskinleverantörer som utgör styrkan på mässgolvet på Elmia Verktygsmaskiner. Ett exempel är finansbolaget Wasa Kredit, som sätter stort värde i att finnas på plats, synas och hjälpa till.

– Det är ett jättespännande tillfälle för oss att träffa alla våra leverantörer 

 och självklart också våra slutkunder som vi gör affärer med. De kommer som besökare, säger Karl Jansson, Maskinfinans Wasa Kredit.

Som finansiär av den typ av maskiner som ställs ut på Elmia Verktygsmaskiner, har Wasa Kredit god insyn i hur branschen mår. Och de ser en bättring.

Läs mer

 


Boende - uställare

Boka boende

Boka ditt boende till Elmia Verktygsmaskiner på vår hemsida.

Till bokningen

 

 


 

Avsluta prenumeration