Affärer i fokus under Elmia Produktionsmässor

I maj 2018 samlade Elmia Produktionsmässor Sveriges tunga produktionskompetens med totalt 480 utställare. Det var första gången sex mässor inom produktionsteknik hölls tillsammans och det var tydligt att de bekräftade sin plats som Sveriges viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri. Den 12-15 maj 2020 är det dags igen!

Elmia Produktionsmässor är en visionär teknikplattform där industrins kompetenser sammanfogas, affären står i fokus och de hetaste framtidsfrågorna diskuteras. 

Till Produktionsmässorna hör Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer samt Elmia 3D. Mässorna går parallellt med varandra under samma tak. Tillsammans utgör de en komplett arena med Sveriges tunga produktionskompetens samlad med utställare som fyller hallarna till max.

Elmia är en dynamisk marknadsplats för affärer och Elmia Produktionsmässors arena blir ett vitalt forum för industrins utveckling och en stark framtid för Sveriges industriproduktion.

Produktionsmässornas inriktningar

Elmia Automation
Elmia Automation är Sveriges ledande automationsmässa för tillverkningsindustrin som visar de senaste lösningarna i drift. Det är en renodlad mässa som ger en komplett översikt av systemintegratörer, komponent- och robotleverantörer.
Till Elmia Automations hemsida

 

Elmia Svets & Fogningsteknik

Elmia Svets och Fogningsteknik är den ledande branschmässan med nyheter och morgondagens teknik. Här är helt enkelt allt samlat som har med svetsning och fogning att göra, även andra typer av fogningsteknik som limning, nitning och tejpning. Mässan arrangeras i nära samarbete med Svetskommissionen.

Till Elmia Svets hemsida

 

Elmia Verktygsmaskiner

Elmia Verktygsmaskiner är en komplett produktionsteknisk mässa med allt inom verktygsmaskiner, verktyg och mätteknik. Mässan arrangeras tillsammans med vår samarbetspartner SVMF.

Till Elmia Verktygsmaskiners hemsida


Elmia Plåt

Elmia Plåt är en renodlad plåtmässa för plåtindustrin med utställare som visar maskiner i drift och produkter för bland annat pressning, bockning, stansning, klippning, skärning och ytbehandling. Även leverantörer av material, kringutrustning och efterbearbetning kommer finns på plats.

Till Elmia Plåts hemsida


Elmia Polymer

Elmia Polymer är Skandinaviens största renodlade mässa för plast- och gummiindustrin och erbjuder ett högtklassigt utbud inom områdena formsprutning, extrudering och kompoundering. Här visas den senaste tekniken och maskiner på mässgolvet är i drift.

Till Elmia Polymers hemsida

 

Elmia 3D

Elmia 3D är en ny mässa med det senaste inom additiv tillverkning. Här möter du maskintillverkare med maskiner för produktion i både plast och metall som garanterat ger dig nya idéer. Mässan hade premiär 2018 och blev unik i sitt sammanhang då den arrangerades parallellt med de andra Produktionsmässorna på Elmia.