14 - 17 maj 2024
För utställare
Vill ni dra nytta av tillfället att ta emot grupper med intresserade besökare inom några av årets tre mässteman till er monter?
Temavandringar är gruppvandringar till ett antal montrar där besökarna valt något av årets tre mässteman efter eget intresse. Det är för besökarna ett trevligt och effektivt sätt att få en överblick över vem som tillhandahåller vad inom det givna temat. För medverkande utställare är det ett sätt att få in mer relevant trafik till sin monter.

Hur går det till?

Besökare föranmäler sig till en eller flera kostnadsfria temavandringar, enligt principen ”först-till-kvarn”. Eventuella lediga platser står även till förfogande för anmälningar under mässan.

Deltagande utställare skall vara beredda att vid en ungefärlig tidpunkt ta emot en grupp på ca 15 personer i sin monter, och för dem under max 10 minuter presentera företagets verksamhet inom vandringens tema. Därefter lämnar gruppen montern och går vidare till nästa. Då kemi uppstår mellan besökare och utställare får dessa träffas igen efter att vandringen avslutats (denna disciplin krävs för att kunna hålla ihop vandringen). Deltagande utställare får efter mässan en lista över de föranmälda deltagarna till sin respektive temavandring. 

Varje tema har en vandring per dag.

Mässtema:

Smart industri handlar om att utforska och presentera de senaste innovationerna och teknologierna som gör industrin mer effektiv och flexibel. Tekniker som digitalisering, automatisering, prediktivt underhåll m.m. är numera förutsättningar i en konkurrenskraftig tillverkningsindustri.

Tisdag, onsdag och torsdag kl 10.00-11.30

 

Hållbar Industri betonar vikten av att minska vår påverkan på miljön och samhället. Besökarna kommer att få ta del av hållbara lösningar och metoder som minskar resursförbrukningen, ökar återvinning och främjar socialt ansvarstagande inom tillverkningssektorn.

Tisdag, onsdag och torsdag kl 13.00-14.30

 

Omställbar industri handlar om behovet av flexibilitet och anpassning inom dagens föränderliga tillverkningsindustri. Strategier och lösningar som hjälper företag att producera med en hög grad av variant- och volymflexibilitet är fokusområden som genererar en stark konkurrenskraft.

Tisdag, onsdag och torsdag kl 15.00-16.30

 

Kostnad: 5.000 kr exkl. moms / vandring.

Fyll i din intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan Temavandring

Kryssa i nedan vilken mässa ni ställer ut på:
Tema:

Notera att det är en intresseanmälan. Exakt antal vandringar och schema bestäms först efter sista anmälningsdag för besökare. Vi återkommer för en vidare dialog om detaljer kring temavandringarna.

Notera att det är en intresseanmälan. Exakt antal vandringar och schema bestäms först efter sista anmälningsdag för besökare. Vi återkommer för en vidare dialog om detaljer kring temavandringarna.

Vid frågor, kontakta Bengt Johansson, +46 36 15 22 71, bengt.johansson@elmia.se eller Mikael Ström, +46 36 15 21 37, mikael.strom@elmia.se

Bengt Johansson
Bengt Johansson
Telefon: +46 36 15 22 71
Mikael Ström
Mikael Ström
Telefon: +46 36 15 21 37