Branschmingel 16 maj

 Avrunda mässdagen med kunder och kollegor

Onsdagen 16 maj arrangerar Elmia ett branschmingel där du kan umgås med kollegor, kunder och andra mässdeltagare. Kvällen bjuder på god mat och högklassig underhållning. För musiken står duon Karl Martindal och Erik Anjou, och för humorn står inte mindre än stand-upkomikern Kristoffer Appelqvist. 


Plats:
Lobby Syd, Elmia.

Tid: 17.00-21.00
17.00 går Karl och Erik upp på scen och vid 18.30 tar Kristoffer Appelquist över och håller scenen i ca 45min innan Karl och Erik åter tar över. 

Pris: 370 kr ex. moms
I priset ingår mingeltallrik med dryck, kaffe med chokladbit samt underhållning.

Mat:
Mingeltallrik som består av parmesanöverbakad potatismuffins, marinerad lammrostbiff, marinerad kycklingfilé, lufttorkad skinka, salami, hårdost på bit, spett med oliver, spett med minimozzarella, körsbärstomat och basilika, baguette med bruschetta-toppning, grissini, fikonmarmelad och örtsås.

Till efterrätt bjuds det på kaffe med chokladbit.

Dryck ingår med två flaskor öl eller två glas vin, mineralvatten eller alkoholfritt.

 

Ett fåtal biljetter finns kvar och de säljs i Information Syd.

 

Erik Anjou och Karl Martindal Kristoffer Appelqvist
Erik Anjou & Karl Martindal Kristoffer Appelqvist

Karl Martindahl är en av Sveriges ledande Beatlestolkare. Han har turnerat runt Sverige med flera olika projekt och har deltagit i bla Melodifestivalen både som artist och låtskrivare.

Erik Anjou är låtskrivare och producent som fått flera bidrag representerade i Melodifestivalen både i Sverige, Lettland och Malta. Numera producerar han musik för flera av Sveriges up-coming artister men står då och då också själv på scenen.

Under mingelkvällen den 16 maj utlovar de båda musikerna en trevlig resa genom musikhistorien men också en hel del moderna tongångar.

Ni har sett honom i Parlamentet, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat och många andra program de senaste åren. 

Kristoffer är ständigt aktuell på tv och är just nu ute på Sverigesturné med den egna föreställningen ”Kristoffer Appelquist är död”. Med sällsynt timing och skärpa skapar han genomtänkta humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut.