Nyheter från våra utställare

Fructus Data AB

GibbsCAM v12 visas på Elmia Verktygsmaskiner.

25 april 2018 Läs mer
Mitutoyo Scandinavia AB
Den senaste Quick Image-versionen skapade uppståndelse när den lanserades 2015. Den användarvänliga mätfunktionen med ”ett klick” har varit svår att överträffa – fram tills idag. Nu lägger MITUTOYO till en ny variant i portföljen med ett motoriserat bord. Den helt nya QIPAK-programvaran version 6.1 med bildsammanfogning underlättar mätning av breda områden.
19 april 2018 Läs mer
Komet Scandinavia
Genom assistanssystemet BRINKHAUS ToolScope har KOMET påskyndat digitaliseringen i branschen och erbjuder en riktig Industry 4.0-lösning som lagrar maskinernas driftsdata.
16 april 2018 Läs mer
SOLECTRO AB
Genom att välja Datrons 4-in-1 single flute end mill uppnås utmärkt ytfinish, sänkta verktygskostnader, kortare bearbetningstider och mindre spindelslitage.
13 april 2018 Läs mer
SOLECTRO AB
Mjukvaran DATRON next är baserad på plug-and-play-principen och kan nu användas till alla Datrons CNC-fräsmaskiner. Mjukvaran DATRON next är utvecklad för att vara enkel att förstå och hantera. Med hjälp av svepande rörelser som lätt känns igen från användningen av en smartphone blir fräsningen nästan lika enkel som en 3D-utskrift.
13 april 2018 Läs mer
EdmoLift AB
EdmoLift har inlett ett samarbete med nederländska Movexx, ett världsledande företag inom sin marknad. Från årsskiftet är EdmoLift generalagent för företagets populära elektriska dragare på den nordiska marknaden.
23 mars 2018 Läs mer
Carlstad Machinetools AB
Industri 4.0 leder utvecklingen med robotar, automation och smarta lösningar. Nu introducerar Carlstad Machinetools SGS, Smart Glasses Service, på den svenska marknaden.
Det är en innovativ servicelösning som kompletterar den standardiserade servicen och drastiskt förkortar tiden för hjälp vid problem.
23 mars 2018 Läs mer
RedClean
Ökade renhetskrav på komponenter ställer nya krav på tvättmaskiner.
21 mars 2018 Läs mer
SOLECTRO AB
DATRONs CNC-verktyg ger bättre resultat, ökar effektiviteten och kvaliteten på CNC-bearbetningen.
06 mars 2018 Läs mer
SOLECTRO AB
DATRON M8Cube utför höghastighetsbearbetning med små verktyg, vilket lämpar sig optimalt inom hightech-industrin, elektronikindustrin, flyg- och rymdindustrin, tryckindustrin, form- och modellkonstruktion samt för underleverantörer inom automobil.
06 mars 2018 Läs mer
SOLECTRO AB
DATRON neo+ är en enkel och lätthanterlig höghastighetsfräsmaskin. DATRON neo+ är idealisk för mindre tillverkare, start-ups, små serier och snabb prototyptillverkning.
06 mars 2018 Läs mer
ILS Nordic AB
Biocider - Ny märkning år 2018
Den 1 december 2018 genomförs ny skärpt märkning av skärvätskor, innehållande biocider, vilket innebär att flera av dessa märks cancerframkallande
06 mars 2018 Läs mer
Storebro Maschine Tools AB
De svenska verktygsmaskinstillverkarna tar över agenturen för tyska SPINNER WZM GmbH, visar universella produktionsmaskiner och digitalisering på ELMIA.
06 mars 2018 Läs mer
Annonser: