”Det här ger nytt blod till branschen”

Anders Ernér, Sales Manager, och Magnus Chronholm, vice vd, Lichron.

Det heta just nu inom verktygsmaskiner är automation. Vad kan då vara bättre än att kombinera mässor inom dessa områden på samma plats? Det menar Magnus Chronblom, vice vd på Lichron.

För Lichron är det ett självklart val att ställa ut på Elmia Verktygsmaskiner 2016, både för det geografiska läget och för kombinationen med de andra tre mässorna som arrangeras parallellt.

– Att lägga Verktygsmaskiner tillsammans med Automation, Svets- och Fogningsteknik och Plåt tror jag är ett succérecept, säger Magnus Chronholm.

– Automation är väldigt hett nu inom verktygsmaskiner, då är det smart att samla kompetenserna och ge besökaren en bra helhetsbild, säger han och ser fram emot mycket att titta på, mycket folk och skön stämning i montrarna.  

På Lichron är planeringen av vad som ska ställas ut i full gång och framtidsutsikterna är positiva.

– Sverige har ett par halvdåliga år bakom sig, men efter semestern i höstas kände vi att det hände något. Det vände uppåt och just nu levererar vi jättemycket maskiner, berättar Chronholm och hoppas att mässan i vår ska bli en extra injektionsspruta för branschen.  

Publicerad
2016-01-13
Bilder
Anders Ernér, Sales Manager, och Magnus Chronholm, vice vd, Lichron.