Delta i utlottningen av snygga vattenflaskor - gå får allas rätt till rent vatten under mässan!

Gå för allas rätt till rent vatten och delta i utlottningen av snygga vattenflaskor!

Under en dag på mässa hinner man gå många steg! Om du inte redan deltar i WaterAids kampanj March for Water ladda ner appen nu och gå med i VA-mässans besökargrupp. Då deltar du även i utlottningen av snygga vattenflaskor från Klean Kanteen med VA-mässans och WaterAids logga på.

March-for-water-besokare.png

Varje dag går miljoner kvinnor och flickor världen över i timmar efter vatten. Vatten som är smutsigt och livsfarligt att dricka. Det måste vi förändra! Vi gör det genom March for Water.

Ladda ner appen "March for Water" (finns både för iOS och Android) och välj gruppen "VA-mässans besökare" när du registrerar dig. Sedan är du igång!

Om du redan deltar i kampanjen och inte tillhör någon grupp kan du enkelt välja vår besökargrupp nu. Och om du redan tillhör en grupp är det enkelt att byta.

Det spelar ingen roll om du går mycket eller lite - alla steg räknas och hjälper oss att öka medvetenheten om den globala vattenkrisen och hur den påverkar på framförallt kvinnor och flickor. 

Alla som deltar har lika stor vinstchans, det spelar ingen roll hur många steg du samlar - det viktiga är att du deltar och hjälper oss att skapa medvetenhet.
Vinnarna väljs slumpvis ut och vi lottar ut 5 st vattenflaskor under mässan bland de som registrerar sig i gruppen "VA-mässans besökare". Vinnarna kontaktas via mail.

 

Läs mer om March For Water och WaterAid här

______________________________________________

Ladda ner appen March for Water

Öppna Google Play eller App Store på din mobil och sök på "WaterAid" eller "March for Water". Appen är gratis att använda.

Sedan är det bara att ladda ner, ak­tivera kop­plin­gen till din häl­soapp, och börja gå!

Vi går tillsammans hela mars, ladda ner appen idag och gå med oss. Det går att börja när som helst under mars!

Har du en fråga eller stött på nå­got prob­lem med ap­pen?
Hitta svaret här >

 

 

 

/globalassets/bilder/massor/va-massan/for-besokare/wateraid-vattenflaska.png