VA-Yngre Nätverksträff 2018

 

Tema: VA i stora anläggnings- och infrastrukturprojekt                  

VA-branschen är en stor aktör i flera aktuella anläggnings- och infrastrukturprojekt. Hur är det att arbeta i dessa projekt, utifrån vilken yrkesmässig bakgrund och arbetsroll man har? Tillsammans med VA-mässan bjuder VA-Yngre in till nätverksträff med intressanta föredrag - både medlemmar och icke medlemmar, oavsett ålder, är hjärtligt välkomna! Anmälan krävs.

 

Program och föreläsare

13.00 Välkommen

13.10 Spårvägen i Lund
Linda Hellfalk och Alvaro Reyes arbetar som projektingenjörer på VA SYD och är delaktiga i samverkansprojektet Spårvägen Lund som ledningsägare. 

13.40 Östra Länken i Luleå
Projektet Östra Länken kommer presenteras av Malin Sunesson som är projektledare för Luleå Kommun och Tina Almgren uppdragsledare på ÅF.

14.10 Fikapaus

14.20 Vattentornet i Helsingborg och Övertäckningen av Öresundsverket
Niklas Andersson är affärschef på NCC och arbetar med Vattentornet i Helsingborg och övertäckningen av Öresundsverket. Jenny Hägg arbetar som projektingenjör på Öresundsverket och är projekteringsledare för båda projekten.

14.55 Avslut

 


Datum och tid: Ons 26 september, kl 13:00-15:00, fika ingår
Plats: Kongresshuset, Elmia
Kostnad: Kostnadsfritt, för både medlemmar och icke medlemmar
Anmälan: Via formuläret nedan, sista anmälningsdag är tisdag 25 september. Anmälningar efter sista anmälningsdag hanteras utifrån plats.

Observera att registrering till VA-mässan krävs för att ta del av mässans utbud. Registrera dig här. Anmälan till nätverksträffen sker nedan.


 

VA Yngre

Nätverket VA-yngre är ett nätverk för yngre (under 40 år) som studerar eller jobbar i VA-branschen och startades år 2000. Vårt syfte är att främja möjligheten att knyta kontakter med andra i branschen och kunskapsutbyte. Vi arrangerar studiebesök, nätverksträffar, AW och nätverksluncher. Nätverket är uppdelat i fyra regioner: Norr, Syd, Öst och Väst. Nätverket är ideellt och stöds av Svenskt Vatten.

Är du medlem i VA-yngre?*