Nyheter från våra utställare

Induo AB
I Sverige finns fortfarande åtskilliga tusentals GSM-modem i drift men tillgången på reservdelar börjar tryta då många enheter slutat tillverkas. Maestro M111 är ett nyutvecklat GSM/GPRS modem för M2M applikationer för att koppla äldre system till internet. Ett GSM-modem med yttre antenn och en beprövad konstruktion.
20 juni 2018 Läs mer
Induo AB
MultiGuard Master IO är en avancerad larmsändare med många I/O som passar de flesta givare och ansluts till mobilnäten för att övervaka processer i realtid eller logga värden och hämta sällan. MultiGuard Master IO är en vattentät IP65-klassad larmsändare för Scada, mätsystem och automationstillämpningar, MultiGuard Master IO är MODBUS-kompatibel.
19 juni 2018 Läs mer
Dräger Sverige AB
Robust engasmätare
18 maj 2018 Läs mer
Dräger Sverige AB
Enkel och effektiv gasmätning
18 maj 2018 Läs mer
Dräger Sverige
Effektiv och enkel gasmätning
18 maj 2018 Läs mer
Induo AB
SmartStart är en ny 4G router som erbjuder högre 4G-hastigheter än tidigare 4G routrar från Induo. Routern är tänkt som en instegsrouter för industriella applikationer och kombinerar populära anslutningskontakter för de vanligaste industriella gränssnitten med ett attraktivt pris.
28 september 2016 Läs mer
Xylem Sverige
Överlägsen prestanda med integrerad frekvensomformare för största flexibilitet.
Xylem höjer standarden för högeffektiva, dränkbara, långsamtgående omrörare med lanseringen av Flygt omrörare 4320. Flygt omrörare 4320 utmärker sig genom att den kombinerar en högeffektiv permanentmagnetmotor med en integrerad frekvensomformare vilket gör den till marknadens mest kostnadseffektiva omrörare.
28 september 2016 Läs mer
Xylem Sverige
Xylem utökar sitt reningsverkssortiment med Sanitaire TurboMax, en direktdriven, höghastighets turboblåsmaskin. Sanitaire TurboMAX är utrustad med den senaste tekniken som gör den till en av marknadens mest effektiva maskiner.
28 september 2016 Läs mer
Induo AB
Lantech IPGS-0208C är en ny switch för krävande industriella nätverk som erbjuder höga hastigheter via såväl fiber som kopparkabel. IPGS-0208C uppfyller industrins krav på en robust och pålitlig switch för nätverk som alltid måste fungera.
27 september 2016 Läs mer
VA-guiden
Att fixa en ny avloppsanläggning innebär många överväganden och mycket huvudbry. För alla villrådiga husägare, nyfikna gräventreprenörer och vetgiriga miljöinspektörer finns nu en ny och omfattande översikt över produkter för enskilt avlopp.
26 september 2016 Läs mer
Induo AB
SATELLAR är en radiolänk som används för att knyta ihop automationssystem, pumpstationer och driftövervakningssystem över längre avstånd i applikationer som kräver större tillgänglighet än vad mobilnäten erbjuder. Den nya versionen, SATELLAR-XT5RC, presenteras nu i en ny version som ger tre gånger snabbare överföringshastighet.
26 september 2016 Läs mer
VA-guiden
Vill du veta mer om juridik, tillsyn, 6§ LAV eller reningsmetoder? VA-guiden ger ut sin första samlade utbildningskatalog och den är fullproppad med bra utbildningar.
26 september 2016 Läs mer
Induo AB
Wzzard är trådlösa sensornoder för Internet of Things som nu presenteras i ett utförande för inomhusapplikationer. De nya noderna WzzardC kan användas för till exempel processövervakning. Wzzard länkar standardsensorer till sakernas internet för enkel integration i överordnade system.
25 september 2016 Läs mer
Collinder Märksystem
Master Lock smartphone bluetooth-hänglås.
23 september 2016 Läs mer
Collinder Märksystem
Med Flo-Code Print trycker du själv Flo-Code rörmärkning med valfri text utan lösa textetiketter när du behöver den – och bara så mycket du behöver! Samma kvalitet som Flo-Code Fritext.
23 september 2016 Läs mer
Collinder Märksystem
Bläckstråleskrivaren ColorWorks C3500 skriver etiketter med mycket god beständighet i upp till fyra färger och är idealisk där färg är ett krav, t ex CLP/GHS-etiketter för farliga ämnen.
23 september 2016 Läs mer
Collinder Märksystem
Axes Gate fallskyddsgrind för stegar och plattformar förhindrar att du oavsiktligt går in i eller faller ned i öppningar och trappor.
23 september 2016 Läs mer
Collinder Märksystem
Vi presenterar ett nytt sortiment av säkra halkskydd från Mehlhose.
23 september 2016 Läs mer
Collinder Märksystem
Tåliga och stabila speglar för inomhus- och utomhusbruk.
23 september 2016 Läs mer
Collinder Märksystem
Smidigt fartgupp i gummi.
23 september 2016 Läs mer
VA-guiden
Hållbar dagvattenhantering är en förutsättning för att kunna nå god vattenstatus och god vattenkvalitet i tätortsnära sjöar, vattendrag och havsvikar. Det är också viktigt för att minska risken för översvämningar. Därför presenteras två nya filmer om utformning, skötsel och mervärden för renings- och fördröjningsdammar.
23 september 2016 Läs mer
BLÜCHER Sweden AB
Vårt helt nya sortiment av markrännor heter BLÜCHER Mearin och tillverkas av glasfiberförstärkt plast, ett material som är otroligt hållbart och slitstarkt, men ändå väger fascinerande lite, vilket håller nere både installations- och transportkostnader.
23 september 2016 Läs mer
Induo AB
Nemo är en ny mottagare för radiostyrning som gör det möjligt att sammanbrygga trådlös fjärrstyrning med moderna styrsystem. Nemo kan användas för att sömlöst integrera kranstyrning, traversstyrning eller processtyrning med moderna styrsystem och ger operatören återkoppling av viktiga driftsdata direkt från styrsystemet via en inbyggd operatörspanel.
22 september 2016 Läs mer
Aqua-Q AB
Nu finns världens första online varningssystem AQUATRACK® som omedelbart upptäcker föroreningar vilka kan vara bakterier (e-coli, Koliforma)/parasiter, mikroplaster eller organiska material som kan vara skadliga att dricka. AQUATRACK® varnar omedelbart personalen som uppmärksammas på fara för bakterietillväxt i dricksvattnet. Systemet säkrar automatisk rätt vattenprov för analys och vattnet analyseras omedelbart för e.coli och koliforma med MBS MultiReader för fekala bakterier. Dagens stickprovsmässiga provtagningar ger sällan ger någon information/indikation om farliga föroreningar i realtid.
22 september 2016 Läs mer
Xylem Sverige
För att tillgodose behovet av en robust och enklare pumpstation för dränering finns nu Flygt Compit Drän som håller torrt runt fastigheten.
20 september 2016 Läs mer
ProMinent Doserteknik AB
Med vår senaste innovation dimbara Vario Flux-lampa, påverkas resultatet minimalt av årstidernas föränderliga flöden och temperaturförhållanden.
19 september 2016 Läs mer
Robota
Besök oss i vår monter B07:92
19 september 2016 Läs mer
Xylem Sverige
Nu lanserar vi Flygt Concertor™ - världens första pumpsustem för avloppsvatten med inbyggd intelligens.
15 september 2016 Läs mer
Endress+Hauser
Driftskostnaderna för en kolorimetrisk analysator beror på reagensförbrukning och kalibreringsstandarder. Liquilinesystemet är utformat med mycket exakta dispenser för reagensdoseringen och ett mycket effektivt kylsystem som säkerställer minskad förbrukning och ökad livslängd. Sedan tidigare finns Liquiline System CA80 för ortofosfat, ammoniak och järn - nu adderas även krom- respektive nitritövervakning.
14 september 2016 Läs mer
Endress+Hauser
Radar vinner mer och mer mark i förhållande till ultraljud vid nivåmätning i vatten- och avloppsapplikationer. En radargivare ger en mer noggrann och robust mätning vid gasskikt, stark vind eller temperaturväxlingar, medan en ultraljudsmätare i en sådan miljö kan påverkas och till och med förlora signalen.
14 september 2016 Läs mer
Hugo Tillquist AB
Vi är glada över att kunna presentera ett nytt system som är exklusivt i världen och har världsledande specifikationer. HAWK har utvecklat Fiber Optic Sensing, ett unikt och effektivt övervakningssystem för läckage i rörsystem som passar alla vätskor och gaser.
12 september 2016 Läs mer
Hugo Tillquist AB
Vi är stolta över att presentera 2B Technologies Water Ozone Monitor, Modell UV-106-W, som ger helt problemfria mätningar av ozon i ultrarent eller förorenat vatten tack vare MicroSparge™ teknik.
05 september 2016 Läs mer
Beijer Electronics Automation AB
Den 18 april lanserades Beijer Electronics nya och revolutionerande mjukvaran WARP Engineering Studio. Lanseringen kommer att förändra sättet man skapar tekniska applikationer i grunden. Med hjälp av WARP Engineering Studio kan man på ett extremt effektivt sätt integrera HMI, styrning, drivsystem och datakommunikation i en digital och grafisk miljö.
01 september 2016 Läs mer
Beijer Electronics Automation AB
Beijer Electronics är stolta över att kunna presentera den nya X2 base-serien med kostnadseffektiva HMI:er med alla funktioner.
01 september 2016 Läs mer
Beijer Electronics Automation AB
Beijer Electronics är stolta över att kunna presentera den nya X2 pro-serien med avancerade paneler för alla automationsbehov.
01 september 2016 Läs mer
Beijer Electronics Automation AB
Beijer Electronics är glada över att kunna presentera den nya panelserien X2, nästa generations HMI:er från Beijer Electronics. Sex produktserier som kombinerar suverän design med stark prestanda för drivning av dina HMI-lösningar. Skapa smarta, integrerade lösningar med prestanda som förstärks med iX HMI-programvara och WARP Engineering Studio.
01 september 2016 Läs mer
Stafsjö Valves
Under de senaste åren har Stafsjö investerat över 50 miljoner för att kunna expandera. Om fyra år ska omsättningen växa till 200 miljoner kronor. Målet ska nås genom nya produkter inom nya marknadssegment men också i nya länder. Samtidigt stärker Stafsjö sin närvaro på marknaden.
30 augusti 2016 Läs mer
Idus AB
Gör rätt underhåll i rätt tid genom att basera underhållet på faktisk driftsdata istället för kalendertid.
29 augusti 2016 Läs mer
Idus AB
Underlätta ditt förrådsarbete med Idus nya förrådsapp!
29 augusti 2016 Läs mer
Idus AB
Ta med dig underhållssystemet ut i verkligheten med hjälp av Idus underhållsapp.
29 augusti 2016 Läs mer
Idus AB
Nu blir det möjligt att integrera idus underhållssystem med GIS- systemet Geosecma. Arbeta med ärendehantering, felanmälan, arbetsorder med mera direkt i Geosecma.
29 augusti 2016 Läs mer
VA-Rekrytering
VA-sektorn växer och så gör även kompetensbehovet. VA-Rekrytering har sedan 2012 varit inblandad i över 130 stycken rekryteringar, vilket vi ser som en milstolpe.
26 augusti 2016 Läs mer
ProMinent Doserteknik AB
För att ytterligare tillgodose kundernas behov och fördelen för kunden med att få allt från en leverantör inom området kemikaliehantering har vi nu kompletterat vårt pumputbud med lobrotorpumpar.
26 augusti 2016 Läs mer
ProMinent Doserteknik AB
En påfyllnadsstation från ProMinent, med rätt valda tillbehör, innebär säker påfyllning av kemikalie med högsta säkerhet för människa och miljö!
26 augusti 2016 Läs mer
ProMinent Doserteknik AB
Nu kan ProMinents gamma/ X-pump manövreras från en smartphone eller surfplatta utan att man behöver stå intill pumpen. En extra funktion som sparar arbete, tid och driftskostnader.
26 augusti 2016 Läs mer
ProMinent Doserteknik AB
Nytt för i år är ProMinents nyutvecklade certifierade UV-systemen med unika dimbara lampor som klarar årstidernas föränderliga flöden och temperaturförhållanden och som ger exakt ljusreglering på några sekunder.
26 augusti 2016 Läs mer
AQUADUCTUS AB
Aldrig förr har övervakning av bräddpunkter varit enklare! Aquaductus kan fjärrövervaka bräddpunkter i avloppsnät - Överallt!
25 augusti 2016 Läs mer
Induo AB
De klassiska radiomodemen i SATELLINE-EASy familjen används i applikationer som driftsövervakning, SCADA-system, övervakning av el-och fjärrvärmenät och mätvärdesinsamling. För ytterligare säkerhet i dessa och liknande applikationer lanseras nu tillvalet AES-kryptering.
23 augusti 2016 Läs mer
Induo AB
Det nya kompakta 3G-modemet Maestro M100 3G RS-485 är anpassat för krävande miljöer. Modemet är lätt att integrera i övervakningssystem, styrsystem och liknande applikationer som har RS-485 stöd. Modemet har snabb 3G-uppkoppling och stöd för fjärradministration.
17 augusti 2016 Läs mer
VA Projekt & Administration
För den lilla VA organisationen har Gutermann Technology tagit fram en väl fungerande korrelator och marklyssnare , som man använder via smartphone för bara 29 900 kr.
15 augusti 2016 Läs mer
Annonser: