Tubman lovar nyhet till Elmia

Om drygt ett år är det dags för VA-mässan på Elmia. En av utställarna är Tubman – som levererar specialprodukter och tjänster till VVS- och VA-branschen.

– Om tidtabellen håller har vi premiärvisning för en helt ny produkt på Elmia, säger Elinor Stenberg, marknadschef.

Fågel på ett rörTubman är inne i en expansiv fas inom VA-sidan. Det handlar dels om nyanställningar för att bredda sin regionala närvaro, dels om ett utvecklat sortiment.
– Vi ser en stor potential inom VA-området, vi är exempelvis inte rikstäckande ännu. Vi har några "vita fläckar" på kartan. Vi jobbar också med att ta fram nya produkter. Därför känns det viktigt för oss att finnas med på en av de viktigaste mötesplatserna inom VA-branschen, det vill säga på mässan, säger Elinor Stenberg.

På Elmia kommer Tubman att visa sitt segjärnsrörs-system, PAM VA, men de lovar också nyheter.
Elinor Stenberg, marknadschef på Tubman– Vårt mål är att kunna presentera en innovation inom området.
Exakt vad vill Tubman inte avslöja, annat än att det handlar om hållbar utveckling och miljötänk, ända ner i konsumentledet.

Tubman har sitt huvudkontor i Gustavsberg och målgrupperna utgörs av kommuner och entreprenörer och konsulter vilka man hoppas möta på VA-mässan på Elmia.
– Att utbilda och stärka vårt varumärke är en viktig del av mässan, men också att få värdefull input från alla de vi träffar!

VA-mässan på Elmia arrangeras 30 september till 2 oktober 2014.

Publicerad
2013-08-29