Mer än halva mässan såld, med 13 månader kvar till start!

Drygt ett år kvar. Den 30 september – 2 oktober 2014 är det åter dags för VA-mässan – Sveriges största branschmässan för verksamma inom vattenrening, distribution, IT, mät-, styr- och reglerteknik, skötsel och underhåll av VA-nät, reningsanläggningar och vattenslukande processindustrier, med flera.

Britta NilssonIntresset har varit väldigt stort och när vi nu summerar bokningsläget med drygt ett år kvar till start så är redan över 4.000 kvadratmeter monteryta definitivt bokad av 128 företag.

Nytt för i år är bland annat att det finns stora demo-ytor utomhus där man kan demonstrera sina produkter och tjänster live för besökarna. En annan nyhet är att VA-mässan denna gång hålls parallellt med Fjärrvärmemässan och Elmia Avfall & Återvinning, vilket breddar målgruppen och ger synergier för flera utställar- och besökargrupper.
Liksom tidigare arrangeras VA-mässan i samarbete med branschföreningarna Svenskt Vatten, Föreningen Vatten och Varim. Det kommer liksom tidigare att arrangeras konferenser, workshops, visningar och sociala event av olika slag. Mer om detta i kommande nyhetsbrev.

Ta nu tillfället att välja monterplats på mässan!

Välkommen att kontakta Britta Nilsson, 036-15 21 29, britta.nilsson@elmia.se , eller fyll i formuläret nedan:

Anmäl intresse att ställa ut!

Publicerad
2013-08-28