Xylem Sverige

Xylems lanserar Flygt omrörare SR 4320

Överlägsen prestanda med integrerad frekvensomformare för största flexibilitet.
Xylem höjer standarden för högeffektiva, dränkbara, långsamtgående omrörare med lanseringen av Flygt omrörare 4320. Flygt omrörare 4320 utmärker sig genom att den kombinerar en högeffektiv permanentmagnetmotor med en integrerad frekvensomformare vilket gör den till marknadens mest kostnadseffektiva omrörare.
Flygt omrörare 4320 finns i 3 motorstorlekar, 2, 4 och 8 kW vilka kan kombineras med 2 eller 3 bladiga propellrar med diametrar 1,4; 2 och 2,5 m. Allt detta tillsammans med den integrerade frekvensomformaren ser till att det bästa och mest kostnadseffektiva omrörningsresultatet uppnås.

Låga kostnader och snabb återbetalning.

Med en motoreffektivitet som motsvarar verkningsgradsnivån IE4 och fullt justerbar hastighet levererar Flygt 4320 oöverträffade energibesparingar. Hastighetsstyrningen i Flygt 4320 kan enkelt justeras genom en liten operatörspanel som kan monteras på sidan av tanken eller lättillgängligt i kontrollrummet. Styrningen är även tillgänglig från centrala styrsystem via fjärrkommunikation. Mjuka start och stopp minskar slitaget på de mekaniska och elektroniska komponenterna vilket förlänger dess livslängd och reducerar behovet av underhåll. Då allt är integrerat i omröraren, en högeffektiv permanentmagnetmotor och frekvensomformare elimineras behovet av komplicerade apparatskåp.
Justera för idag, justera för imorgon, justera för effektivitet.
Med Flygt 4320 kan du justera dragkraften för att möta ändrade belastningar och säsongsvariationer och spara upp till 50 % eller mer i energi. Den ger dig möjlighet att endast använd den energi du behöver idag, och ha samtidigt tillräckligt med effekt i reserv för att uppfylla framtida behov. Den enkla justeringen av Flygt 4320 ger dig möjlighet att hitta det perfekta läget, läget som uppfyller alla reningskrav med minimal energiförbrukning.

Service och garanti.
Uppbackad av 50 års forskningsexpertis och innovation omrörningsteknologi levererar Xylems Flygt 4320 den prestanda och tillförlitlighet som du kan förvänta dig av den bästa omröraren på marknaden. Hos Xylem designar och konstruerar vi själva varje komponent, från propellrar och axeltätningar till motorer och växellådor så att du kan vara säker på kvaliteten och tillförlitligheten i våra produkter. Med vårt världsomspännande servicenätverk, vår kunniga personal och vår tillgång till originaldelar är vi alltid redo att serva dig.

http://www.xylem.com/se
Publicerad
2016-09-28