Xylem Sverige

Xylems Sanitaire TurboMax turboblåsmaskin – bättre än din traditionella blåsmaskin

Xylem utökar sitt reningsverkssortiment med Sanitaire TurboMax, en direktdriven, höghastighets turboblåsmaskin. Sanitaire TurboMAX är utrustad med den senaste tekniken som gör den till en av marknadens mest effektiva maskiner.
En permanentmagnetsynkron-motor, en axel av titan som dessutom är luftlagrad samt en precisionsbearbetad impeller gör den energieffektiv och helt vibrationsfri. Då axeln är luftlagrad behövs inte någon smörjning och maskinen blir därmed helt oljefri. Den kräver inget underhåll förutom luftfilterbyte. Eftersom maskinen är lätt och kompakt behövs inte några särskilda fundament eller lyftanordningar vid installation.

Sanitaire TurboMax turboblåsmaskiner omfattar 13 steg från 15-750 kW för luftmängder mellan 700 till 41000 m3/h vid 3 till 20 meters vattendjup. TurboMax levereras komplett med ljudisolerande kapsling, utloppsljuddämpare, överströmmningsventil, backventil och luftfilter. Maskinen är utrustad med Vacon frekvensomformare, en Siemens PLC samt flödes-, tryck- och temperaturmätare. Allt är lätt åtkomligt via den användarvänliga touch-skärmen, här väljer man ett av de många olika driftslägen som finns tillgängliga.

http://www.xylem.com/se
Publicerad
2016-09-28
Bilder