Induo AB

Smarta sensornoder för givare

Wzzard är trådlösa sensornoder för Internet of Things som nu presenteras i ett utförande för inomhusapplikationer. De nya noderna WzzardC kan användas för till exempel processövervakning. Wzzard länkar standardsensorer till sakernas internet för enkel integration i överordnade system.
Wzzard är intelligenta trådlösa sensornoder för Internet of Things som nu presenteras i ett utförande som kompletterar de industriella IP67-klassade sensornoderna i Wzzard-serien. WzzardC är nya modeller av noder som lämpar sig för installation i inomhusmiljöer för fastighetsautomation eller processövervakning, en prispressad modell av Wzzard för miljöer som inte ställer krav på kapslingsklass.

Wzzard är sensornoder som ansluts till någon form av standardsensorer och som publicerar data till IoT-applikationer via en gateway. Det finns olika modeller av sensornoder som kan ansluta givare via analoga ingångar, digitala in- och utgångar samt ingångar för termoelement.

Wzzard kan konfigureras för att skicka data endast när angivna gränsvärden överskrids vilket minskar onödig nätverkstrafik. För varje nod kan ytterligare information som geotaggar, enhetens namn och annan information om applikationen läggas till för enklare bearbetning av data uppströms. Sensorerna kommunicerar trådlöst via en trådlös Smartmesh IP-teknologi som ger både hög säkerhet och lång batteritid.

WzzardC lämpar sig för inomhusinstallationer där det krävs hög tillförlitlighet och en robust och pålitlig överföring. WzzardC har enkel anslutning av sensorer via skruvplintanslutning. WzzardC monteras enkelt med kardborreband eller ett plastfäste.

Wzzard är tänkt att sänka ribban för att distribuera data till IoT-applikationer för vidare visualisering, analys eller integration i affärssystem och applikationer. Wzzard kan via sin Gateway publicera data med MQTT-protokoll och JSON dataformat. Wzzard har designats för att hjälpa integratörer att utveckla säkra, smarta, fristående och skalbara IoT applikationer.

http://www.induowireless.com/p/io-overforing/wzzard-smarta-sensornoder/
Publicerad
2016-09-25
Bilder