Endress+Hauser

Radarn som tar nivåmätning till nya nivåer

Radar vinner mer och mer mark i förhållande till ultraljud vid nivåmätning i vatten- och avloppsapplikationer. En radargivare ger en mer noggrann och robust mätning vid gasskikt, stark vind eller temperaturväxlingar, medan en ultraljudsmätare i en sådan miljö kan påverkas och till och med förlora signalen.
De nya och helt unika radargivarna FMR10/FMR20 för nivåmätning ger tillgång till alla mätvärden och hela konfigureringsmenyn direkt i din smartphone eller surfplatta via trådlös Bluetooth®-teknik och appen SmartBlue. Med appen kan radarn driftsättas på mindre än en minut. Under drift är det möjligt att få information från alla installerade radargivare,t.ex. mätvärden, status och diagram (svepkurvor, utbredning, störekon m.m.).
FMR10/20 är de mest kompakta givarna i sin klass tack vare ett unikt radarchip - en helt ny uppfinning som Endress+Hauser har utvecklat. Kablar och elektronik är hermetiskt tillslutna vilket eliminerar vatteninträngning (IP66/68) och möjliggör drift även under svåra miljöförhållanden. Radarn kan också tack vare Bluetooth®-tekniken användas i både explosionsfarliga (ATEX) och svårtillgängliga områden.

Fördelar i korthet:
• Tillgång till alla värden och hela konfigureringsmenyn i din smartphone eller surfplatta via Bluetooth®-teknik och appen SmartBlue
• Marknadens mest kompakta radar för nivåmätning tack vare ett unikt radarchip
• Kan tack vare Bluetooth®-tekniken användas i både explosionsfarliga (ATEX) och svårtillgängliga områden
• Mycket konkurrenskraftigt pris

http://www.se.endress.com/FMR10_20
Publicerad
2016-09-14
Bilder
Dokument