Beijer Electronics Automation AB

Beijer Electronics lanserar panelserien X2. Strong. Stylish. Smart.

Beijer Electronics är glada över att kunna presentera den nya panelserien X2, nästa generations HMI:er från Beijer Electronics. Sex produktserier som kombinerar suverän design med stark prestanda för drivning av dina HMI-lösningar. Skapa smarta, integrerade lösningar med prestanda som förstärks med iX HMI-programvara och WARP Engineering Studio.
Matchar alla krav
X2-serien låter dig välja från en kraftfull serie bestående av sex olika produktfamiljer med mer än 23 modeller och ytterligare alternativ:
• X2 base – Kostnadseffektiva HMI:er med tillgång till kraftfulla funktioner Finns i storlekarna 5, 7 och 10 tum.
• X2 pro – Avancerade paneler för alla automationsbehov Finns i storlekarna 4, 7, 10, 12 och 15 tum.
• X2 marine – Konstruerad för ett liv till sjöss Finns i storlekarna 7 och 15 tum.
• X2 control – Integrerad CODESYS-styrning Finns i storlekarna 4, 7, 10, 12 och 15 tum.
• X2 motion – Integrerad CODESYS motion och control Finns i storlekarna 4, 7, 10, 12 och 15 tum.
• X2 extreme – HMI:er i rugged-klass för mycket krävande miljöer Finns i storlekarna 7, 12 och 15 tum. Beräknad lansering under andra kvartalet 2017.
All prestanda du behöver
X2-serien erbjuder hög prestanda genom energisnåla ARM9-processorer med de senaste fyrkärniga ARM Cortex-A9-processorerna, för snabb körning av program och snabba skärmuppdateringar.
Rustade för alla miljöer
X2-panelerna kan användas i breda temperaturområden på -10°C till +50°C, -10°C till +60°C och -30 °C till +70 °C, och erbjuder en hög kapslingsklass på IP65, IP66, NEMA 4X/12 och UL Type 4X/12 för alla slags industrimiljöer. Produkterna i X2-serien har alla de certifikat som krävs för att leverera ute på fältet. Alla produktserierna är certifierade enligt UL, CE, FCC och KCC. Merparten av panelerna uppfyller även de utökade klasserna av marincertifieringar och de robusta HMI:erna är certifierade för användning i farliga miljöer där det förekommer gaser, ångor och damm.

http://www.beijerelectronics.se/sv-SE/Products/Operator___panels
Publicerad
2016-09-01
Bilder
Dokument