Beijer Electronics Automation AB

Beijer Electronics lanserar ny X2 pro-panelserie

Beijer Electronics är stolta över att kunna presentera den nya X2 pro-serien med avancerade paneler för alla automationsbehov.
X2 pro-serien
X2 pro-panelerna inkluderar en mängd olika avancerade industriella paneler, från ultrakompakta 4-tums till 15-tums paneler konstruerade för krävande applikationer. Samtliga med den höga prestandan hos de kraftfulla ARM Cortex-A9-processorerna, den senaste skärmtekniken och en mängd anslutningsalternativ för att täcka alla dina automationsbehov.
Strong. Stylish. Smart.
X2 pro-serien ingår i den nya X2-panelserien, nästa generations HMI:er från Beijer Electronics. X2-serien består av sex produktserier som kombinerar suverän design med stark prestanda för att driva dina HMI-lösningar. Skapa smarta integrerade lösningar med prestanda som förstärks med iX HMI-programvara och WARP Engineering Studio.
All prestanda du behöver
X2-serien erbjuder hög prestanda genom enkelkärniga och dubbelkärniga ARM Cortex-A9-processorer, som ger snabb körning av program och snabba skärmuppdateringar.
Rustade för alla miljöer
X2 pro-panelerna kan användas i breda temperaturområden på -10°C till +60°C. Panelerna erbjuder en hög kapslingsklass på IP65, NEMA 4X/12 och UL Type 4X/12 för alla slags industrimiljöer. X2 pro-serien har alla certifikat som krävs för att kunna leverera ute på fältet. Panelerna är certifierade enligt UL, CE, FCC och KCC samt de utökade klasserna av marincertifieringar.
Smarta integrerade lösningar
X2 pro-panelerna kan användas direkt med standardversionen av programvaran iX HMI och nya WARP Engineering Studio. iX kombinerar förstklassig grafik och smarta funktioner för intuitiv användning och i det närmaste obegränsade anslutningsmöjligheter. Använd WARP Engineering Studio för att skapa integrerade automationslösningar snabbare, bättre och enklare än någonsin.

http://www.beijerelectronics.se/sv-SE/Products/Operator___panels/X2___pro
Publicerad
2016-09-01
Bilder
Dokument