Beijer Electronics Automation AB

Beijer Electronics lanserar ny X2 base-panelserie

Beijer Electronics är stolta över att kunna presentera den nya X2 base-serien med kostnadseffektiva HMI:er med alla funktioner.
X2 base-serien
X2 base-panelerna är kostnadseffektiva industriella HMI:er med högupplösta pekskärmar och en modern design. Panelerna finns i storlekarna 5, 7 och 10 tum. X2 base-panelerna kombinerar en IP65-klassad, rostbeständig plastkapsling med den kompletta versionen av iX-programvaran, vilket resulterar i en kostnadseffektiv men ändå avancerad HMI-lösning för små till medelstora applikationer.
Strong. Stylish. Smart.
X2 base-serien ingår i den nya X2-panelserien, nästa generations HMI:er från Beijer Electronics. X2-serien består av sex produktserier som kombinerar suverän design med stark prestanda för att driva dina HMI-lösningar. Skapa smarta integrerade lösningar med prestanda som förstärks med iX HMI-programvara och WARP Engineering Studio.
All prestanda du behöver
X2-serien erbjuder hög prestanda genom energisnåla ARM9 processorer, som ger snabb körning av program och snabba skärmuppdateringar.
Rustade för alla miljöer
X2 base-panelerna kan användas i ett brett temperaturområde på -10°C till +50°C. Panelerna erbjuder en hög kapslingsklass på IP65 för alla slags industrimiljöer. X2 base-serien har alla certifikat som krävs för att kunna leverera ute på fältet. Panelerna är certifierade enligt UL, CE, FCC och KCC.
Alla kommunikationsportar du behöver
X2 base-panelerna är utrustade med 1 Ethernet-kontakt, 4 seriella portar och 1 USB-kontakt som standard, vilket ger stora möjligheter till kommunikation med tredjepartsutrustning.
Smarta integrerade lösningar
X2 base-panelerna kan användas direkt med standardversionen av programvaran iX HMI och nya WARP Engineering Studio. iX kombinerar förstklassig grafik och smarta funktioner för intuitiv användning och i det närmaste obegränsade anslutningsmöjligheter. Använd WARP Engineering Studio för att skapa integrerade automationslösningar snabbare, bättre och enklare än någonsin.

http://www.beijerelectronics.se/sv-SE/Products/Operator___panels/X2___base
Publicerad
2016-09-01
Bilder
Dokument