Beijer Electronics Automation AB

Beijer Electronics lanserar fast forward engineering med mjukvaran WARP Engineering Studio

Den 18 april lanserades Beijer Electronics nya och revolutionerande mjukvaran WARP Engineering Studio. Lanseringen kommer att förändra sättet man skapar tekniska applikationer i grunden. Med hjälp av WARP Engineering Studio kan man på ett extremt effektivt sätt integrera HMI, styrning, drivsystem och datakommunikation i en digital och grafisk miljö.
WARP konfigurerar automatiskt alla hårdvaror, mjukvaror och kommunikationsinställningar, och ger tillgång till alla enskilda mjukvaror som ingår i applikationen. Vad som brukade ta dagar att sätta upp kan vara igång på ett par minuter med några musklick, och det är helt felsäkert.

Spara tid med smarta objekt
En stor fördel med WARP Engineering Studio är införandet av smarta objekt med färdig funktionalitet såsom PLC-kod och HMI-screens. Dra ett smart objekt till det digitala arbetsytan i WARP och släpp det på en enhet. Alla inbäddad kod injiceras sedan i de aktuella enheterna. Tidsbesparingen i detta moment är enorm.
Industriella appar i Smart Store
Framtiden inom automationsteknik är objektorienterad, visuell och user community- baserad. För att möta detta behov kommer Beijer Electronics i samband med lanseringen av WARP även att introducera Beijer Electronics Smart Store via hemsidan. I Smart Store finns tillgång till en växande mängd industriella applikationer (industrial apps), i form av smarta objekt, programvara och uppdateringar som kan laddas ner och användas direkt.

http://www.beijerelectronics.se/sv-SE/news---events/news/2016/Beijer___Electronics___launches___WARP___Engineering___Studio___and___Smart___Store
Publicerad
2016-09-01
Bilder
Dokument