Induo AB

4G router med hög säkerhet

4G-routern SmartMotion har två aktiva 4G-uppkopplingar samtidigt, en router som är framtagen för maximal säkerhet och prestanda i applikationer där uppkoppling mot omvärlden är viktigt som till exempel anslutning av Scada-system eller driftsövervakning.
SmartMotion har två separata 4G-moduler som alltid är uppkopplade mot 4G-näten. SmartMotion fungerar med samtliga svenska 4G-operatörer, inklusive Net1.

Om den primära operatören är otillgänglig kopplar routern blixtsnabbt över till en sekund operatör. Routern kan även användas med två samtidiga 4G-uppkopplingar där trafiken lastbalanseras mellan två operatörer. Denna teknik, som kallas modem bonding, ger bättre hastighet men framförallt jämnare hastighet över tid och samtidigt en maximerad möjlighet till stabil uppkoppling.

SmartMotion är speciellt avsedd för applikationer där det är kritiskt att ansluten utrustning alltid är uppkopplad mot omvärlden. Routern har två 4G-moduler varav en kan beställas med Net1-kompatibilitet.

SmartMotion är baserad på komponenter som klarar tuffa tag som vibrationer, varierande inspänningar och temperaturvariationer.

Routern är kapslad i en tålig aluminiumkapsling med två ethernetportar, USB, inbyggd GPS och en I/O-port, wifi finns som tillval.

http://www.induowireless.com/p/4g-router/smartmotion-dubbla-lte-moduler/
Publicerad
2016-08-08
Bilder