Xylem Sverige

Xylem lanserar Flygt My Connect

Flygt MyConnect, en kompakt, modulär styrenhet som hjälper användaren att få ut det mesta av varje konfiguration. Den ger dig all funktionalitet du behöver i en pumpstation för upp till 4 pumpar.
Flexibelt
Tack vare de fördefinierade konfigurationerna för ett stort antal tillämpningar och användare kommer du igång och kan köra i drift på nolltid.

Kompakt
Med sin kompakta och modulära design är Flygt MyConnect lätt att förse med alla in- och utgångsmoduler och modem som behövs, den passar också in i ditt befintliga styrskåp. Detta gör Flygt MyConnect kostnadseffektiv.

Lättskött
My Connect HMI levererar alla pumpdata snabbt och smidigt, det installeras som ett lokalt användargränssnitt vilket ger dygnet-runt-övervaknig av nyckeldata i realtid. För maximal flexibilitet är Flygt MyConnect smartphone-app extremt enkel att använda och ger dig tillgång till information från pumpstationen när som helts i kombination med inbyggt WiFi.

http://www.xylemwatersolutions.com/scs/sweden/sv-se/produkter/el-och-automatik/Pumpstyrning/Documents/Produktblad_Flygt_MyConnect.pdf
Publicerad
2014-10-01
Bilder