Nyheter från våra utställare

SEEPEX Nordic A/S

SEEPEX presenterar en vidareutveckling av sina användarvänliga lösningar för service av sina excenterskruvpumpar.

26 september 2018 Läs mer
Aerzen Scandinavia AB
Aerzen Scandinavia och KD-Group inleder ett samarbete med att designa, konfigurera och leverera kompletta system för bassängluftning.
25 september 2018 Läs mer
Kamstrup
Intresset för att minska vattenläckaget i landets kommuner är stort bland utställarna och besökarna på VA-mässan i Jönköping. Den danska teknikleverantören Kamstrup presenterar en ny analytisk plattform för vattenbolagen som förbättrar övervakningen av nätverken och gör det enklare att lokalisera läckande ledningar.
25 september 2018 Läs mer
Induo AB
SATEL XPRS är ett koncept för trådlös överföring av data i applikationer som kräver extra hög säkerhet. Tack vare ny radioteknik presenteras en snabbare version av systemet som ytterligare kan minska stillestånd i VA-nät eller SmartGrid-lösningar.
24 september 2018 Läs mer
Stafsjö Valves AB
Det är en tuffare miljö än i många andra processer, med låga pH-värden och ett slitande media. I Linköpings biogasanläggning blir mat-, slakteri- och livsmedelsavfall efter bearbetning två eftertraktade produkter - biogas och biogödsel. Vi berättar om ett hållbart samhälle i praktiken.
24 september 2018 Läs mer
Schneider Electric Sverige AB
TeSys U från Schneider Electric är en all-in-one motorstartare på upp till 15 kW som kombinerar termiskt och magnetiskt skydd, effektbrytare samt kontaktor i en enda produkt.
24 september 2018 Läs mer
Induo AB
Den populära IoT-plattformen Wzzard presenteras nu i en ny version baserad på LoRa-teknik som möjliggör överföring av sensordata trådlöst över längre avstånd än tidigare. Systemet kan integreras med befintliga standardsensorer eller användas för att bygga helt nya, trådlösa, sensornät.
24 september 2018 Läs mer
Kamstrup
Sveriges grundvattennivåer är fortsatt låga efter sommarens torka. Samtidigt är vattenförlusterna i ledningsnäten väsentligt högre än i vårt grannland Danmark, där digital teknik används för att spåra läckor och säkra tillgången på dricksvatten.
24 september 2018 Läs mer
CG Drives & Automation Emotron
På VA-mässan presenteras utökade panelmöjligheter till Emotron FlowDrive, den specialanpassade frekvensomriktaren för avloppspumpar.
19 september 2018 Läs mer
Kamstrup
Sveriges förluster av dricksvatten i läckande ledningar är betydligt högre än i vårt grannland Danmark. Den danska teknikleverantören Kamstrup räknar med stort intresse från den svenska vattenbranschen när företaget presenterar de senaste digitala lösningar under VA-mässan i Jönköping den 25-27 september.
19 september 2018 Läs mer
Primozone Production AB
Primozone puts the spotlight on the ozone as the environmental save remedy to keep our drinking water clean from pharmaceutical residues, microplastics and other elements that should not be there.
18 september 2018 Läs mer
JUMO Mät- och Reglerteknik AB
Med produktserien JUMO NESOS introducerar JUMO enheter för flottörnivåmätning och med magnetkontakt (reed) på marknaden.

Godkännanden för sjöfartsindustrin och explosionsskyddade områden finns, liksom certifikat enligt tryckkärlsdirektivet (PED). Därför kan produkterna användas i många industriella och processtekniska tillämpningar.
18 september 2018 Läs mer
S-GROUP Solutions
Nu är det enklare att fatta välgrundade VA-beslut! Övervaka VA-verksamheten i en visuell nulägesbild, baserat på realtidsdata, med interaktiva webbkartor, diagram, grafer och listor.
18 september 2018 Läs mer
Centriair - Scandinavian Centriair AB

Ultraaqua is presenting the most effective UV-systems ever validated according to the ÖNORM standard

Ramson AB
Ramson Water Ultra500
En komplett containerbyggd och nyckelfärdig
hyreslösning för produktion av 500 m3
dricksvatten per dygn.
18 september 2018 Läs mer
ProMinent Doserteknik AB
å årets VA-Mässa på Elmia i Jönköping, den 25-27 september, kommer vi att presentera delar av vårt utbud för vatten-rening tillsammans med vårt övriga breda produktsortiment som pumpar, mätinstrument, lagringstankar mm; med andra ord allt för er vattenbehandling och kemikaliehantering från en och samma leverantör.
13 september 2018 Läs mer
ProMinent Doserteknik AB
X - som i X-tremt smarta pumpar!
Nu har vi tagit ett steg till i vårt doserpumpsutbud genom att sätta in innovativa fördelar från vår doserpump gamma/ X i två av våra trotjänare
13 september 2018 Läs mer
ProMinent Doserteknik AB
Vid mätning, blandning och dosering av ett reglermedia är mätinstrument ihop med en PLC oftast lösningen. En av AEGIS styrkor är att den kan både styra, reglera och mäta - en mer ekonomisk lösning med andra ord.
13 september 2018 Läs mer
Schneider Electric
Frekvensomriktaren Altivar Process 600 är särskilt lämpad för att driva pumpar och fläktar för vatten och avlopp. Den har unika funktioner som inbyggd energimätning, processövervakning, pumpövervakning med pumpkurva, webserver och QR-koder
13 september 2018 Läs mer
Wapro AB
Under årets VA-mässa i Jönköping lanserar Wapro Accessbrunn DN1000. Brunnen är en vidareutveckling av Accessbrunn DN425. Den nya Accessbrunnen kommer att ha fler dimensioner på in- och utlopp, underlätta vid underhållsarbete och ge fler smarta och driftsäkra lösningar.
12 september 2018 Läs mer