Välkommen förbi oss under Elmia Subcontractor

10-13 november är det återigen dags för Sveriges största mässa för underleverantörer, Elmia Subcontractor. Då det finns många gemensamma nämnare med Elmia Svets och Fogningsteknik så kommer vi vara på plats. Välkommen förbi!

Elmia Subcontractor

Under hela Elmia Subcontractor kommer vi att stå i D-hallen för att kunna svara på frågor om de fyra industrimässorna som arrangeras på Elmia i vår. Elmia Svets och fogningsteknik, Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner och Elmia Automation har alla gemensamma beröringspunkter med underleverantörsmässan.

- Det finns ett stort intresse för de här fyra mässorna och vi ser att de fått ett markant genomslag på marknaden. Nu kan du som har frågor eller vill veta mer om arenan för svensk tillverkningsindustri snabbt få svar under hela Subcontractor, säger Tanja Lundberg, mässansvarig på Elmia Plåt och Elmia Svets och fogningsteknik.

Montern för Elmia Svets och fogningsteknik, Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner och Elmia Automation hittar du i D-hallen. Monternummer D03:15. På fredag bjuder vi på fika, välkommen!

Publicerad
2015-11-06