Ny projektledare för Elmia Svets och Fogningsteknik

När Lina Kåvestam, projektledare för Elmia Svets och Fogningsteknik, går på föräldraledighet i mitten av februari blir det Tanja Lundberg som fortsätter arbetet.

Tanja Lundberg har jobbat på Elmia sedan september 2013 och är utbildad maskiningenjör vid Högskolan i Jönköping. Där har hon även läst projektledning samt varit engagerad i såväl studentprojekt som World Solar Challenge.
Fram till mitten av februari 2015 jobbar Tanja Lundberg parallellt med Lina Kåvestam och tar därefter över som projektledare.
– Det ska bli väldigt spännande att jobba med Elmia Svets och Fogningsteknik. Jag tycker att det är en intressant framtidsbransch och hoppas kunna bidra med nya perspektiv utifrån den erfarenhet som jag har med mig, säger Tanja Lundberg.

Lina Kåvestam har varit projektledare för Elmia Svets och Fogningsteknik från starten 2012. Sedan dess har mässan har blivit branschens självklara mötesplats. Årets mässa var till exempel 40 procent större än premiäråret 2012.
– En stor uppgift framöver för Elmia Svets och Fogningsteknik är att såväl stärka som bredda besökargrupperna inför mässan 2016. Dessutom planeras ett parallellt program för verkstadsindustri som vi hoppas mycket på, säger Lina Kåvestam.

Elmia Svets och Fogningsteknik arrangeras i samarbete med Svetskommissionen och grundidén har hela tiden varit en mässa för alla inom branschen. Målgruppen är såväl svetsare och konstruktörer som ingenjörer och företagsledare.
Mathias Lundin, vd på Svetskommissionen:
– Konceptet för mässan har satt sig och är även så pass inarbetat att det bara är positivt med nya infallsvinklar. Referensgruppen för Elmia Svets och Fogningsteknik är väl etablerad och kommer få stor nytta av Tanjas erfarenhet som maskiningenjör, säger han.

Elmia Svets och Fogningsteknik är en renodlad svetsmässa som arrangerades på Elmia första gången 2012. Under årets mässa var besökssiffran 5 764 och antalet utställare 84 stycken. Nästa Elmia Svets och Fogningsteknik arrangeras 10–13 maj 2016, tillsammans med Elmia Automation.

 

För mer information:

Lina Kåvestam                                        
Projektledare
036-15 22 03
lina.kavestam@elmia.se

Publicerad
2014-11-27
Bilder