Mässan blir över 40 procent större

Elmia Svets och Fogningsteknik är inte bara fullbokad, utan också utökad. Monterytan har vuxit med över 40 procent sedan den arrangerades senast. När mässan öppnar finns alla ledande leverantörer på plats.

Efter den mycket lyckade premiären 2012 var intresset för att ställa ut på Elmia Svets och Fogningsteknik 2014 enormt. Med över ett halvår kvar till mässan är nu den planerade mässytan helt fullbokad, trots en kraftig ökning av ytan. De 1 700 kvadratmeter som nyttjades vid senaste mässan har blivit 2 400 till 2014.
– Hela hallen är fylld och vi kommer även att använda en del av grannhallen där Elmia Automation hålls, konstaterar Lina Kåvestam som är projektledare för mässorna.

För mässarrangören är det därför nu full fokus på att jobba med program för besökare på mässan.
– Mässan är en guldgruva för den som på något sätt är involverad i svetsning och fogningsteknik. Förutom att alla ledande leverantörer finns på plats jobbar vi aktivt med att skapa ett attraktivt konferensprogram. Det blir dels längre seminarier, dels öppna föredrag som är intressanta för besökarna. Här ska man kunna ta del av nyheter och aktuella branschfrågor, säger Lina Kåvestam.

Elmia Svets och Fogningsteknik arrangeras den 6–9 maj 2014, på Elmia i Jönköping.

Publicerad
2013-10-22
Bilder